Haberler

BBP Merkez İlçe Seçim Startını Verdi

Abone Ol

Büyük Birlik Partisi Antakya Merkez İlçe Teşkilatı Parti binasında düzenlediği toplantı ile seçim startını verdi.

Toplantıya BBP Merkez İlçe Başkanı Reşit Arıcıoğulları,BBP Hatay İl Başkanı Nevin Zeytineli, BBP Hatay Milletvekili Adayı Ahmet Gündüzalp, BBP Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, BBP Merkez İlçe Kadın Kolları ve Çok sayıda partili katıldı.

Toplantının açılışında konuşan BBP Merkez İlçe Başkanı Reşit Arıcıoğulları : "Milletimizi BBP'nin başlattığı güvenlik, özgürlük ve refah projesine destek olmaya çağırıyoruz. Her Evden bir oy Sloganı ile çıktığımız yolda Bu seçimde Büyük Birlik Partisi Sürpriz Parti olacaktır." Dedi.

Arıcıoğulları; Parti binalarını kısa bir zaman önce kurduklarını ve halk tarafından büyük bir ilgi olduğunu söyledi.Milletvekili adayının seçim arabasının da Antakya'nın dört bir yanında gezdiğini belirtti.Ev Toplantılarına ağırlık verdiklerini ve gitmedik yer bırakmayacaklarını bildiren Arıcıoğulları Büyük Birlik Partisi Hatay başta olmak üzere Tüm Türkiye de Rüzgar gibi esecektir" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title