Haberler

BDP Aynı Meclis Üyeleri ile Devam Edecek

Güncelleme:
Abone Ol

Aktan "mevcut 9 üye yeniden adaylık için başvurabiliriz"

İl Genel Meclisi Başkanı Salih Aktan, beraberinde Dicle Manap, Kadri Yıldırım ve Mehmet Metin Yalçın'la birlikte basın kuruluşlarını ziyaret ederek bayram kutlaması yaptılar.

Ziyaret sırasında gündemdeki yerel seçimlerle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Salih Aktan, BDP'nin güçlü olduğunu, seçim döneminde daha da güçleneceğini söyledi. 2014 yılında yapılacak yerel seçimlerde İl Genel meclisinde görev yapan 11 BDP.li üyeden Kadri Yıldırım ile Beşiri üyesi İbrahim Ağar'ın tüzük gereği aday olamayacağını belirten Aktan "Geri kalan 9 kişinin çoğunun aday olacağını tahmin ediyorum. Önümüzdeki günlerde adaylık için başvurumuzu yapacağız" dedi.İl Genel Meclisi üyeleri olarak ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini ve Batman merkez başta olmak üzere en ücra mezralara bile hizmet götürdüklerini ifade eden Meclis Başkanı Salih Aktan, demokratikleşme paketini de değerlendirerek "biz çok daha fazlasını bekliyorduk, umarım ikinci pakette beklentilerimiz gerçekleşir" açıklamasında bulundu.

Kaynak: Temsilci / Güncel

Kadri Yıldırım Mehmet Metin Salih Aktan Dicle Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title