Haberler

BDP'li Belediye Başkanı'na KCK Gözaltısı

Güncelleme:
Abone Ol

Hakkari'deki KCK operasyonunda Esendere Belediye Başkanı BDP'li Hurşit Altekin'in de bulunduğu 6 kişi gözaltına alındı.

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde polis tarafından gerçekleştirilen KCK operasyonunda, aralarında Esendere Beldesi Belediye Başkanı BDP'li Hurşit Altekin'in de bulunduğu 6 kişi gözaltına alındı.

Yüksekova Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekipleri tarafından saat 02.00 sıralarında Barış ve Demokrasi Partisi ilçe binasına düzenlenen operasyon kapsamında 6 kişi göz altına alındı ve pek çok yer aramaya tabi tutuldu.

Gece saat 02.00'dan sabah saatlerine kadar süren parti binası aralamarının ardından, siyasilerin evlerinde de arama yapıldı.

Yapılan operasyondan elde edilen bilgiler sonucunda Esendere Belediye Başkanı Hurşit Altekin, Yüksekova eski Belediye Başkanı Ruken Yetişkin, Eski BDP İlçe Yöneticisi Yılmaz Gözyan, BDP Yüksekova İlçe Yöneticilerinden Mehmet Çapraz, BDP üyeleri Sacit Fırat ve Abdurrahman Gemicioğlu, gözaltına alındı.

Göz altına alınan isimler Yüksekova Devlet Hastanesi'ndeki sağlık kontrollerinin ardından Yüksekova İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Hakkari / Yüksekova

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hurşit Altekin Yüksekova Politika Esendere Hakkari Güncel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title