Haberler

BDP'lilerden Hakkari Ünversitesi'ne Ziyaret

Abone Ol

BDP Hakkari Milletvekili Adil Kurt, BDP İl Başkanı Mehmet Sıddık Yıldırım ile Belediye Başkanı Fadıl Bedirhanoğlu, Hakkari Üniversitesi ve çeşitli kamu kurumuna nezaket ziyaretinde bulundu.

Bdp Hakkari Milletvekili Adil Kurt, BDP İl Başkanı Mehmet Sıddık Yıldırım ile Belediye Başkanı Fadıl Bedirhanoğlu, Hakkari Üniversitesi ve çeşitli kamu kurumuna nezaket ziyaretinde bulundu. Rektörü Prof. Dr İbrahim Belenli, yapılan ziyaretlerin kendilerini sevindirdiğini söyledi.

Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Belenli'yi makamında ziyaret eden Milletvekili Kurt, Belediye Başkanı Bedirhanoğlu ve İl Başkanı Yıldırım, yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Rektör Belenli, yapılan ziyaretin kendisini sevindirdiğini söyledi. bölgenin milletvekilleri ve idarecilerin irtibat içersinde olup, birbiriyle iletişim kurmalarının bölgeye büyük katkılar sağlayacağını anlatan Prof. Dr. Belenli, "Biz ne kadar çok konuşursak ne kadar çok birbirimize derdimizi, fikirlerimizi anlatırsak ve ifadelerimizi karşımızdakine iletirsek problemlerimize daha kolay ulaşır ve çare buluruz." dedi.

BDP'li Hakkari Milletvekili Kurt ise, üniversitenin yapacağı her hizmetin yanında olduklarını söyledi. Kurt, " İnşa sürecinde olan Hakkari Üniversitesi Kampüs alanının bir an önce hizmete girmesi için elimizde ne geliyorsa yapmaya hazırız.Sayın Rektörümüzün gayretler içinde olduğunu biliyoruz. Bizler de katkı vermek amacıyla buradayız. Üniversitemizin bir kampüsünün olabilmesi için birlikte çaba sarf edeceğiz. Yerel yönetimiz ile birlikte rektörümüzle birlikte bu kentte katabileceğimiz ne varsa katacağımızı düşünüyoruz. Bu gençlerimiz ve çocuklarımızı geleceği için yapılmış bir yatırımdır. Bu yatırıma herkesin bu bilinçle sahip çıkacağını inanıyoruz"dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

MEHMET SIDDIK YILDIRIM Hakkari Üniversitesi Adil Kurt Politika Güncel Bdp Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title