Haberler

BDP'nin Çüngüş Adayına Bıçaklı Saldırı

Abone Ol

BDP'den Diyarbakır'ın Çüngüş ilçe Belediye Başkan adayı olan Niyazi Yiğit, kimliği belirsiz kişiler tarafından taşlı bıçaklı saldırıya uğradı.

BDP'den Diyarbakır'ın Çüngüş İlçe Belediye Başkan adayı olan Niyazi Yiğit, kimliği belirsiz kişiler tarafından taşlı bıçaklı saldırıya uğradı.

Edinilen bilgilere göre, seçimleri kazanan AK Parti Belediye Başkan adayı Zübeyir Arslanca'yı ziyaret etmeye giden Yiğit, kimliği belirsiz kişilerin saldırısına uğradı. Taşlı bıçaklı saldırıda Yiğit ve beraberindeki 4 kişi vücutlarına aldıkları darbeler sonucu yaralandı. Yaralılar çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayın ardından BDP Diyarbakır milletvekilleri Altan Tan ve Nursel Aydoğan Çüngüş'e gelerek saldırıyı kınadı.

Polis, olayla ilgili geniş çapta soruşturma başlattı. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Zübeyir Arslanca Diyarbakır Ak Parti Çüngüş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (16)

ÖZCANbibibbi21@hotmail.com:

ARKADAŞLAR LÜTFEN SAĞDUYULU OLALIM. HER İKİ AİLEDE ÇÜNGÜŞÜN SAYGIN AİLELERİ. DUA EDELİM Kİ DAHA BÜYÜK ŞEYLER OLMADI. Bİ TARTIŞMAYDI OLDU. AMA SONRASINDADA BU KADAR ÇOMAK SOKMANIN ANLAMI YOK. ÇÜNGÜŞÜN ŞİRİNLİĞİNİ GÜZELLİĞİNİ, YAŞANIRLIĞINI BU GİBİ KİRLİ OLAYLARLA GÜNDEMDE TUTMAYALIM. SEÇİM ZAMANI SONUÇTA HERKESİN Bİ TARAFI VARDIR. KAZANAN TEBRİK EDİLİR. ÇÜNGÜŞE Bİ FAYDAMIZ OLACAKSA ÇÜNGÜŞÜN EKSİKLERİNİ GÜNDEME GETİRELİM. KAVGADA HİÇBİRZAMAN HAKLI TARAF YOKTUR. O YÜZDEN BU HAKLIYDI SU HAKLIYDI DEMENİN ANLAMI YOK. SONUÇTA ÇÜNGÜŞTE HERKES BİRBİRİNİ TANIYO HERKES BİRBİRİNİN TABAGINDAN YİYİYOR. BARDAGINDAN İÇİYOR. BUGÜN KAVGA EDERLER YARIN BAKARSIN AHBAB OLMUŞLAR. O YÜZDEN BU ARADAKİ ÇOMAKÇI ARKADAŞLARA TEKRAR SESLENİYORUM LÜTFEN DAHA FAZLA HUZUR KAÇIRMAYALIM.

Yanıtla124
yılmaz AÇIKserhat -212121@hotmail.com:

BOŞ KOYYYYY: Niyazi Yiğit Meydanda nara atıyorsa Altan Tan neden geldi? Niyazi Yiğit dayak attıysa hastanede ne işi var ? Niye Bdp çüngüşe geldi ?Bu haber de yazılanlar mı yalan senin dediklerin mi ? Haber yalansa Niyazi Yiğit habercilere ağlamış olmalı ki böyle haber yapmışlar... boşuna şimdi atıp tutma burada git gör öğren neyin nasıl olduğunu çüngüşte herkes herşeyi biliyor ama partinin altına girip işler çevirenlerin böyle yalanı ortaya çıkıyor.

Yanıtla318
yılmaz AÇIKserhat -212121@hotmail.com:

öncelikle parti siyaseti yapmayın yüreksizler NİYAZİ YİĞİT DENEN YÜREKSİZ ZARARSIZ DÜKKANINDA OTURAN ESNAFTAN DÖRT KİŞİYE TOPLADIĞI 80 KİŞİYLE PLANLI OLARAK SALDIRDI SONRADA İŞİ SİYASETE DÖKÜP BDP NİN ARKASINA SAKLANDI. İNSANLIĞA SIĞARMI DÖRT KİŞİYE 80 KİŞİ. GERÇİ BUNLARDA NE DİN NE İMAN NE DEVİCDAN VAR .NE DE BU ÜLKEDE KANUN VAR.

Yanıtla210
ALİİ VELİİkotra__011@hotmail.com:

sizde yurek olaydı intikam alırdınız NIYAZI YIKIT DEDİNİZ ADAM MEYDANLARDA NARA ATARKEN ANCAK EVİNİZDE KEDİ GİBİ SAKLANIP SANAL ALEMDE ERKEK DİYE GECİNİRSİNZZ KADINLARIZ SİZDEN DAHA ERKEK YUHHH BE TUUU

00
SAİTcapris21@hotmail.com:

NİYAZİ YİĞİTİ YALNIZ SANIP 5-10 KİŞİ SATIRLA SALDIRGDIGINIZDA BİŞEY YOK. NİYAZİNİN ADAMLARI SİZE SALDIRDIGINDA BAHANEMİ BULUYOSUNUZ. YİYEMEYECEĞİNİZ İŞE KALKIŞMAYAN. YOKSA BÖYLE DAYAGINIZI YİYİP OTURURSUNUZ.

00
apocanzaza_bekir_21@hotmail.com:

kasaplarilk once satirla kime saldirmislar sonra dayagini yiyip oturmuslar 80 kisi olsaydi mamo gilin sulalesini kaldirirlardi o yuzden partinin arkasina kimse saklanmamis yapanlari cok cok iyi biliyosunuz demi iyi yapmislar ellerine saglik bdp artik saldirmak tum diyarbakiri karsina almaktir

Yanıtla37
Muratgs_kerme_21@hotmail.com:

Arkadaşlar her iki tarafta barışmış olay kapanmış gitmiş tekrar sanal alem de ortalığı karıştırmayın Ayıptır Günahtır..Başka yorum atmayın lütfen kapatın konuyu kimsenin huzuru kaçmasın..

Yanıtla010
ahmetahmet-21@hotmail.com:

Çüngüşü bdp nin alması mümkün değil kavgalı gürültülü olarak çüngüşü gündeme getirmeyin yıllardır kavga olmayan güzide bir ilçemiz olan çüngüşün adını lekelemeye kimsenin hakkı yok.

Yanıtla09
ÇÜNGÜŞLÜokan21@hotmail.com:

NİYAZİ YİĞİT ADAM DEĞİL ARKADAŞLAR BU HABER TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR NİYAZİ YİĞİT ÇÜNGÜŞ TE BDP LİLERİN OYLARINI AKP YE VERDİRDİ GELİN ARAŞTIRIN GÖRÜN BDP NİN YENİKÖYDEKİ OYLARININ YARISI AKP YE GİTTİ VE ELMADERE ÖZELLİKLE SAĞTEPE GELİN ARAŞTIRIN GÖRÜN NİYAZİ YİĞİT BDP Yİ AKP YE SATMIŞTIR BU KAVGAYIDA ÇIKARAN NİYAZİ YİĞİT VE BDP Yİ KULLANARAK TOPLADIĞI ADAMLARDIR ZARARSIZ CHP Lİ BİR ESNAFIMIZA SALDIRMIŞLARDIR.

Yanıtla36
DİNOsvyorum@hotmail.com:

Bazı İNSAN lar için Gönülleri Kazanmak daha önemli dir.Çüngüşü kazanamadık belki ama gönüllerden yana şüphemiz yok. Ayrıca Hak eden de Hakkını Her zaman Alır Herkez Babasının OGLUdur. Kimse Parayla Satın Alınacak Kadar da Onur suz Değildir YALAN SA NAMUSLARININ ÜZERİNE YEMİN EDİP AÇIKLASINLAR ( tabi varsa) CHP ve yandaşlarına SESLENİYORUM Siz ler yokken bizler wardık AYIK OLUN SöVdüğünüz Her küfürün 10 Misli de Alayınıza Olsun.

Yanıtla27
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title