Haberler

Baydemir: 3 Tane 21'i Topladım Plakamı 63 Yaptım

Güncelleme:
Abone Ol

BDP'nin Şanlıurfa adayı Osman Baydemir, plakasını 63 yaptığını belirterek, "3 tane 21'i topladım ve böylece Urfa'nın plakası 63 ortaya çıktı." dedi.

Diyarbakır'da iki dönem başkanlık yapan ve partisİnin tüzüğü gereği görev süresini tamamlayarak Şanlıurfa'dan aday olan Osman Baydemir, Habertürk'te Balçiçek İlter'in Söz Sende programına katıldı.

BAHÇELİ'Yİ AKILLARA GETİRDİ

Programda gündeme dair önemli açıklamalarda bulanan Osman Baydemir'in plakasını 21'den nasıl 63'e çevirdiğini anlatması, hesaplarıyla ünlü MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi akıllara getirdi.

"PLAKANI NASIL 63 YAPTIN BAŞKAN" SORUSU

Şanlıurfa'dan başkanlığa talip olan Baydemir programda, "Plakamı 63 yaptım. 'Bana soruyorlar Başkan nasıl 63 yaptın' diye bende 3 tane 21'i topladım ve böylece Urfa'nın plakası 63 ortaya çıktı. Ayrıca iki dönem Diyarbakır'da Belediye Başkanlığı yaptım. 2 dönemi topladığımızda 42 yapıyor. Nevruz yaklaşıyor bir de Nevruz'u eklediğimizde 63 ediyor." ifadelerini kullandı.

"BAHÇELİ'NİN HESABINA KATKIDA BULUNDUM"

Baydemir araba plakasını nasıl 63 yaptığını anlattıktan sonra Bahçeli'ye yönelik olarak "Dolayısıyla Sayın Bahçeli'nin matematik hesabına bende buradan bir katkı sunmuş oldum." şeklinde konuştu. Baydemir'in bu konuşmaları hem programın sunucusu Balçicek İlter'i hem de programı izleyenleri güldürdü.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Devlet Bahçeli Osman Baydemir Balçiçek Pamir Diyarbakır Medya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (183)

mersinneco3427@hotmail.com:

Türkiyenin en kritik ve en çok merak edilen seçimi urfa..eğer osman kazanırsa urfa memnun kalacak ve yüksek nüfusuyla genel seçimlerde bdp.nin barajı aşmasına neden olacak.ben bu bölgeyi tüm dengeleri değiştirecek diye görüyorum

Yanıtla974
ozan35ozan@hotmail.com:

Hahaha kürt şehri diyor adamlar, Türk pasaportu taşıyor, türkçe yazıyorlar,çocukları türkçe eğitim görüyor kürd şehri oluyor size ne denir biliyormusunuz yav hehe. hadi yavrum hadi barzani amcanıza. Türkiye Türklerindir!

Yanıtla3723
antalya 21foto_jack_alanya@hotmail.com:

peki ozancim seni mongolistana yollasak nasil olur yawrucum senin o yasadigin izmirde su an milyondan falz dogulu var bi arkani donde bak ne diyim sana aksam aksam beni guldurdun allah razi olsun sana...bu kafayla ancak karsiyakaya gidersin

00
BAWERInfo@roni-umzuege.de:

İşte Kürdlere verilen deyer ve eşitiz dedikleri yalanlardan biri daha, diyer partiler hortumlarken, kutularken, Kürd partisi hazineden faydalanmasın diye yasa deyiştirdiler. Kürdler eşittir diyen Türklere ve her şeye rağmen yirmi birinci yüzyılda dünyada eşi görülmemiş, halkkını yok sayan her hukuksuzluğu uygulayan her halkın olmazsa olmazı hemde kendi ülkesinde dilinde eyitim hakkı tanınmamasına vs. Rağmen dahada sistem partilerine yani halkının katiline aşık olmuş kürdlere gelsin. Yuh yuhhhhhhh!

Yanıtla1643
bay eşkiyacan_doz@hotmail.com:

lan bdp nerde chp ile iş birliği yapmış iş birliği yapsay dı istambulda sırrı süreyyya önder kaldırmaz dı görüyorumda akp gözünü iyi boyatmş bide urfayı en çok değer veren bdp adam gibi adam baydemir verdi urfa halkı birazcık onuru varsa baydemir arkıasında durur. yok durmuyorsanız da maraşlı vali size hayırlı olsun

00
ŞİLANadana.ankara@hotmail.com:

oIsun be aIdırma yaradan yardır.. sanmaki zaIimin ettiği kardir.. mazIumun ahi indirir sahi.. herşeyin bir vakti vardır.. gün gelecek herkes kürtlere önderim diyecek..

00
fuat kocfuatkoc65.fk@hotmail.com.tr:

sevgili kardeşim dünyada bir millet ırkcı deyıl oda kürtlerdır.allah ırkcı da et mesın.bizim kaybımız herhal de herkesi kendimiz gibi görmektır.tabı çıkarcı ve menfatcı kürlerde var.inşallah mazlum hakını tez allır.

00
u. uygurufakte@gmail.com:

O konuda haklısın ama haksızlık sadece Kürtlere yapılmıyor. Hepar 5 yıldır devletten hiçbir yardım almadan kendi ayakları üstünde duran tek partidir. Toplumda AKP'ye olan güven iyice sarsıldı. Vatandaşın kafası iyice karıştı BDP, AKP'den daha vatansever çıktı.

00
Urfalı Kürdourfa@hotmail.com:

Şimdi Bawer efendi;1.Kürtler en çok AK Parti'ye oy veriyor. 2.30 milyon Kürt var ve bunun yarısı bdp'ye oy verse bdp barajı geçer,parti olarak meclise girer ve hazineden para alır.Yahut 7.5 milyon yahut 5 milyon oy alsa bdp yine barajı geçer ve para yardımı alır ama Kürt halkı onlara oy vermiyor dolayısıyla bdp'ye para vermeyin diyen bizzat Kürt halkıdır.3.Yasa değişti doğrudur ama bu yasayı bdp ve diğer küçük partiler de hazineden yardım alsınlar diye değiştirildi yani diğer adıyla baraj düşürülecek.Utanmadan yalan söylüyorsun.4.Katiline aşık olan sizsiniz.Aç bak bdp yerel seçimlerde chp ile işbirliği yapacak.Demirtaş aynen böyle dedi.Yerel seçimlerde chp ile işbirliği yapacağız diye senin partin dedi,istediğin haber sitesine bak.Şimdi katiline aşık olmuş olan siz oluyorsunuz.Erkekseniz chp ile işbirliği yapan partinize tek kelime edin,hadi bakalım.

00
Urfalı Kürdourfa@hotmail.com:

Devam edelim Bawer;Sen 90'larda Kürdüm,dilim var diyebiliyor muydun?Yok.Diyemiyordun.Bugün devlet resmi Kürtçe kanal açmış,okullarda Kürtçe öğretiliyor,üniversitelerde Kürtçe öğretmenleri yetiştiriliyor,seçimlerde Kürtçe de dahil her dilden propaganda yapılıyor,belediye siteleri Kürtçe de yayınlanabiliyor.Şimdi sen kalkmış bunları yapan AK Parti için ''sistem partisi''diyorsan bakar körsün demektir.Olan biteni bilmiyorsun demektir.Kenan Evrenler de bu ülkede iktidar olmuşlardı ama seni tınlamıyorlardı,kan akmış akmamış,sorun varmış yokmuş umurlarında değildi.Bugün batı için ne yapıyorsa doğu için de aynısını yapıyor.Ama bakıyoruz Şırnak'ta havaalanı yapılıyor,yakıyorlar.Yüksekova'da havaalanı yapıyorlar,yakıyorlar.Ondan sonra da utanmadan arlanmadan çıkıp ''batıya okul,yol,doğuya asker karakol''dersiniz.Kardeşim bunlara Urfa'da geçit verseydik aynen sizin durumunuza düşerdik.Siz ancak Dersim katliamını yapan CHP ile işbirliği yaparsınız.

00
Tüm 183 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title