Haberler

Bebek Arabası ile Yürüyen Kadına Araba Çarptı: 2 Ölü, 1 Yaralı

Güncelleme:
Abone Ol

Balıkesir'in Manyas ilçesinde meydana gelen kazada, bebek arabası ile yürüyen kadına araba çarptı. Kazada anne ve bir çocuğu hayatını kaybederken, bebek ağır yaralandı.

Balıkesir'in Manyas ilçesinde meydana gelen kazada, yolda bebek arabası ile yürüyen kadına otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle anne ve bir çocuğu hayatını kaybederken, bebek ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Kaza, Manyas- Bandırma kara yolunun 5. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, eşinden boşanan 35 yaşındaki Arzu Kılıç, çocukları 5 yaşındaki Cesur Gülşen ve bebek arabasında bulunan 2 yaşındaki Kader Gülşen ile yaya olarak gecenin geç saatlerinde Haydar Mahallesi'nden ikamet ettiği Manyas ilçesine yürüyerek gitmeye çalıştı. Bu esnada Bandırma istikametinden Manyas'a gelen Taner Uysal idaresindekideki 10 K 5810 plakalı özel otomobil, anne ve çocuklarına çarptı. Anne Arzu Kılıç olay yerinde hayatını kaybetti. 5 yaşındaki oğlu Cesur Gülşen ise kaldırıldığı Manyas Devlet Hastanesi'nde öldü.

2 YAŞINDAKİ BEBEK HASTANEYE KALDIRILDI

Durumu ağır olan 2 yaşındaki Kader Gülşen ise Balıkesir Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Manyas-Bandırma yolu bir süre trafiğe kapanırken, kazayla alakalı tahkikat sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Arzu Kılıç Bandırma Manyas Bebek Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title