Haberler

Belçika'da Türk Vatandaşı Polis Tarafından Vuruldu

Güncelleme:
Abone Ol

Belçika'da Cemil Kaya adlı Türk vatandaşı, polis kurşunuyla hayatını kaybetti

Belçika'nın Versiers kentinde göğsünden vurulan bir Türk vatandaşı öldü. Cemil Kaya isimli Türk hayattan koparan kurşun polis tarafından ateş edildi.

KENDİSİNE MÜDAHALE EDEN POLİSLE TARTIŞTI

Polisin verdiği bilgiye göre Nevşehir'in Kozaklı ilçesine kayıtlı Cemil Kaya, sabah saatlerinde sokakta yürürken bıçak taşıdığı için kendisine müdahale eden polisle tartıştı.

GÖĞSÜNDEN VURULDU

45 yaşındaki, 4 çocuk babası Kaya'nın polis tarafından göğsünden vurulduğu belirlendi.

BAŞKONSOLOS OLAY YERİNE GİTTİ

Türkiye'nin Brüksel Başkonsolosu Ali Barış Ulusoy, olayla ilgili incelemelerde bulunmak üzere Verviers'e gitti. Başkonsolos konuyla ilgili Twitter'da açıklama yaptı.

Başkonsolos Ulusoy, "Bu sabah Verviers'de polisle girdiği münakaşa sonucunda polis tarafından vurulan vatandaşımız Cemil Kaya'nın ölümünü üzülerek öğrendik.Telefonla görüştüğüm Verviers Belediye Bşk. Marc Elsen,Cemil Kaya'nın ölümünü trajik olarak niteledi, Türk toplumuna taziyelerini bildirdi. Psikolojik rahatsızlığı olduğu bilinen Cemil Kaya'nın elindeki bıçakla intihar etmek isterken, ihbar üzerine gelen polislerin müdahalesi sonucunda yaşanan münakaşada bir polisin tabancasından çıkan kurşunla hayatını kaybettiği anlaşılıyor." ifadelerini kullandı.



Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Nevşehir Verviers Belçika Kozaklı Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (79)

AhmetMobil-ANDROID:

Binlerce kürt çocugu polis tarafından öldürüldü bir tane de türk belçika polisi tarafından öldürülmüş ne olmuş yani.

Yanıtla3922
tanerMobil-ANDROID:

avrupa polisi diye yirtinan salaklar siz türk polisine kurban olun..

Yanıtla739
y.ovalıMobil-ANDROID:

Yemedi dimi Tc polisleri kürtleri vurunca öyle demiyorsunuz ama

Yanıtla2214
kara murat:

türk poliside hergün kürtleri katlediyor yani ne olmusda bu kadar abartiyorsunuz.

Yanıtla315
ademMobil-ANDROID:

bir türk bin kürt demektir

Yanıtla1713
elke:

tabii türk polisi onu yapmaz sadece 12 yasindaki cocugu 13 kursunla vurur, kücük kiza askeri bomba verir ve ellinde patlatir, 13 yasindaki cocugun kolunu kameralar önünde catir cutur kirar ve daha neler, yasa be türk polisi

Yanıtla254
AhmetMobil-ANDROID:

Bu adam ol nickli numune bana saldırma cüretini göstermiş. Türk polisini melek yaptı vallahi gerci türk polisi demek yanliş olur gülen, tayyıp ve atatürkün polisleri desek çünkü emniyet 3 ayrılmıs ideolojık olarak. numune bir ülke. Bide avrupa kapısında bekleyip avrupa birligine gireceklermiş kim alır sizi. Kemigi başka kapıda arayın

Yanıtla218
eskiya_cerkezMobil-ANDROID:

türk polisini kötüleyen serefsizler , hadi bunuda protesto edin..... biraz sert oldu ama .... neyse selam dua ile

Yanıtla916
Adam olMobil-IOS:

Ilk önce ölen vatandaşımıza Allahtan rahmet dilerim. Belçika polisi tamamen ırkçılık yapmış. Kendi vatandaşı bıçak taşıyıp aynı durum meydana gelse böyle olay gerçekleşmez. Silahı olmayan bir insana Ateşli silah ile Karşılık vermek te insan haklarına ve hukuka Aykırı. Ayrıca; Ahmet misin nesin, ilk önce adına sahip çık Ahmet ne demek Öğren. Sonra kimin ne yapacağına sen karar verme. Türk polisi kürtleri öldürmüyor. Türk polisi vatana, millete, bayrağımıza Saldırmaya çalışanı, terörizm eylemi gerçekleştirenleri bebek öldürenler ile mücadele ediyor. Türk polisi sizi koruyor.

Yanıtla815
bingölluMobil-ANDROID:

bizim polisimizi begenmeyen bazi kesimlere kapak olsun bu haber ....turk polisine kurban olun hemii

Yanıtla518
Tüm 79 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title