Haberler

Belediye Başkan Adayı, Kendisine Oy Veremedi

Güncelleme:
Abone Ol

CHP Düzce Belediye Başkan Adayı Basri Karslıoğlu, belediye sınırları dışında oy kullandığından, kendisi için oy kullanamadı.

CHP Düzce Belediye Başkan adayı Basri Karslıoğlu, merkeze bağlı Pınarlar köyünde 148 nolu sandıkta oyunu kullandı. Belediye sınırları dışında köyde oy kullanması nedeniyle kendisine oy kullanamadı.

"İNŞALLAH SEÇİM SONRASI, BU GERGİNLİK SON BULUR"

Basri Karslıoğlu oyunu kullandıktan sonra yaptığı açıklamada, "İnşallah ülkemiz için hayırlı olan neyse o olsun. Ülkemizde şu an ciddi bir gerginlik var. İnşallah seçim sonrasında o gerginlik sona erer hep beraber bu ülke için Düzce için mücadele ederiz" dedi.

"İSTESEM KENT MERKEZİNE ALDIRABİLİRDİM"

Düzce için daha iyi bir Türkiye için çalışmak gerektiğini anlatan Karslıoğlu, şöyle konuştu: "Ben burada oturuyorum. Aslında şehir merkezinde üstüme kayıtlı su ve elektrik aboneliği var. İstesem kent merkezine aldırabilirdim ama ben her zaman doğrusu neyse onu yaptım. Burada da onu tercih ettim. Yani şimdi köyde otururken seçim diye şehre alıp kullanmayı uygun görmedim. Doğrusu buydu ve bunu yaptım. Oyu, Düzce'de oy kullanacak olanlardan istedim. Şimdi ben hayatım boyunca doğru neyse onu yaptım. Yine burada da doğru olanı yaptım."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Basri Karslıoğlu Pınarlar Düzce Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (6)

Sahinctsahin@wanadoo.fr:

Yemin ediyorum görünce dedim kesin chp li diye gercektende oyleymis :-)

Yanıtla839
K R G Lidriskorogluu@gmail.com:

TIPIK BIR KILICDAROGLU VAKASI DAHA SANDIGIN YOLUNU BULAMAYANLAR.DEVLET YONETECEKLER

Yanıtla1129
nkyknebi33@hotmail.de:

an dan süzmeler aman vakit kaybetmeyin....ama nafile oyun bitti.pis akp

Yanıtla2111
SERKAN ÇETİNTAŞserkan47@hotmail.com:

ke..mal ın askerleri normaldir bu halden de ülke yöneteceksiniz oldu görürsem söylerim sonuna kadar ak parti elimizde başka seçenek yok ...

Yanıtla316
Ismet dincerismet-dincer@hotmail.com:

Madem ki siz kendinize oy vermediniz se siz neden aday oldunuz ben chp li deyilim siz sizin haueniz i anlamis deyolim siz partonize ihaney etiniz cok ayip

Yanıtla46
nkyknebi33@hotmail.de:

harbi eseksin yav bi haberi oku anla öyle yorum yap yaav,,

00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title