Haberler

Çanakkale'de Belediye Başkan Adayının Zor Anları

Güncelleme:
Abone Ol

Çanakkale'de AK Parti belediye başkan adaylarından tanıtım töreninde, başkan adayı Süleyman Işık konuşmasını unutunca zor anlar yaşadı.

Çanakkale'de Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirilen AK Parti Çanakkale belediye başkan adaylarından tanıtım töreninde başkan adayı Süleyman Işık konuşmasını unutunca zor anlar yaşadı.

İLK CÜMLEDEN SONRA DEVAMINI GETİREMEDİ

AK Parti adaylarının tanıtımı için Çanakkale'nin Gelibolu ilçesine gelen Mehmet Müezzinoğlu, büyük ilgiyle karşılandı. Adayların tek tek çağrıldığı kürsüye ilk gelen Kavakköy Belediye Başkan adayı Süleyman Işık oldu. Bakan Müezzinoğlu'nu selamlayarak konuşmasına başlayan Işık, ilk cümleden sonra, heyecandan devamını getiremedi.

"HEYECANLANMA"

Işık'ın kürsüde sıkıntılı anlar yaşadığını fark eden Bakan Müezzinoğlu, 'Heyecanlanma' diye uyardı. Hazırlıksız yakalandığını söyleyen Işık, "Sizi aramızda görmekten mutluyuz. Her zaman bekleriz" diyerek konuşmasını sonlandırdı. Ardından diğer adaylar da kürsüye çağrılarak tanıtım gerçekleşti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Müezzinoğlu Süleyman Işık Çanakkale Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (6)

hakkın seçmenineco3427@hotmail.com:

süleyman ışık kardeşim saf bir adama benziyorsun,yol yakınken bu adamlara bulaşma,o temiz yüzün yarın istemesen bile yolsuzluklarla çirkinleşecek..başka işlere bak,allah kısmeti her yerden verir..

Yanıtla412
KAYSERŞLİ İrmkaraman38@hotmail.com:

KENDILERINE GÖRE BULUNMUŞ ISMARLAMA ADAY OLUNCA BOYLE OLUR BU ADAM NASIL BELEDIYE YONETECEK..ARKASINDAN BAKAN DESTEĞİ İLE Mİ ACABA

Yanıtla412
mahmutsalih.35@hotmail.com:

çok normal heycan birde açılmamış 2. dönem görün başkanı

Yanıtla76
bülentcakhal84@hotmail.com:

yolsuzluk yaptıkça konuşmayıda öğreneceksiniz.Biz de sizi desteklicezzzz

Yanıtla49
Dolar Lobisiayakkabikutusu4_5@gmail.com:

'Alnımız ak, başımız dik, 'Q ile gümbür gümbür geliyoruz' 'Hedef 2071, dış mihraklar siz kim oluyorsunuz, Haşaşiler... mef ülü mefa ülü failattün failün falan...' diyeceksin. Bir Gram da kızarmayacaksın ha. Saf birine benziyon 'Allah kurtarsın' ne diyeyim.

Yanıtla54
ANADOLUgurbetci60@hotmail.com:

DAHA BASKAN OLMADAN AKLI DOLARA TAKILMIS PLAN KURUYOR ADAM NORMAL TABI UNUTUR BENDE PLAN YAPIYORUM ARTIK ANKARAYA NASIL TAYIN OLURUM DIYE

Yanıtla23
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title