Haberler

AK Partili Belediye Başkanını Vuran Zabıta Tutuklandı

Güncelleme:
Abone Ol

Bursa'da Gürsu Belediyesi Başkanı Cüneyt Yıldız'ı ve şoförü Yener Şimşek'i silahla yaralayan zabıta Fevzi Bekar, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bursa'da Gürsu Belediyesi'nde Başkan Cüneyt Yıldız'ı makamında kurşunlayan Fevzi Bekar, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

"PİŞMAN MISINIZ" SORUSUNA YANIT VERMEDİ

Sabah saatlerinde güvenlik güçlerine teslim olduğu Yozgat'tan Bursa'ya getirilen zabıta Fevzi Bekar'ın sorgusu Bursa Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri tarafından yapıldı. Yaklaşık 4 saat süren sorguda konuşmadığı ve soruları cevapsız bıraktığı öğrenilen Bekar, basın mensuplarının da "Başkanı niçin vurdunuz?" ve " Pişman mısınız?" sorularını cevapsız bıraktı. Yapılan sağlık kontrolünden sonra adliyeye sevk edilen zanlı, nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bursa Emniyet Müdürlüğü Cüneyt Yıldız Yozgat Gürsu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (6)

DenizmobilWeb@haberler.com:

Sizin gibi o parti bu parti diyen insanlar yüzünden bu ülke bu halde.bir insan bir insan için nasıl gebersin diyipte onu vuran zanlıya helal olsun der bilemiyorum. Nasıl bir vicdan nasıl bir insanlık bu sizde ki önce kendinizi sorgulayın ondan sonra milleti. bilmediğiniz olaylar hakkında da kendinizi küçük düşürücü yorum yapmanız sadece size açılmamıza sebep oluyor.hayatı boyunca parti görüşü olmamış ama adam gibi adam olanı tutmuş bir insanım.cüneyt baskan tüm kişiliğiyle saygı ve sevgi duyulacak insandır. İnsaalah Allahım başkanımızı bize bağışlar sizin gibi Vicdansızlarında sevindirmez

Yanıtla02
aaaaaMobil-ANDROID:

hayalmi görüyorsun

Yanıtla10
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE:

değdimi salak hapiste yatacağına dünya maalıııı dünyada kalır o mallar gibi onlar da gelckte senden sonra

Yanıtla01
fb şampiyon kesin Mobil-ANDROID:

haftaya fenerbahçe şampiyon. göreceksiniz.

Yanıtla10
İDAM:

apoyu asamayan akpdir sevgili kardeşim. İdam cezası 1999 yılında (TERÖR VE VATAN HAİNLİĞİ SUÇLARI HARİÇ) kaldırılmıştır. Apo da asılmayıp PKK ya karşı kullanılmış PKK bitme noktasına gelmiştir. ama 2004 yılında idam cezasındaki bu ibareyide kaldırıp idam apoyu ipten alan PKK ya tekrar meşruiyet kazandıran AKP dir. Araştır sevgili kardeşim 2004 de kim iktidardı idam cezası nasıl kalktı.

Yanıtla01
bir gurbetçiMobil-ANDROID:

Siz önce meclise Apo'nun idam olmaması için kimin ve kimlerin imzası olduğunu ve dönem kimlerin başta oldugunuve hangi partilerin imza attigini biliyorsunuzdur 2-5-2000

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title