Haberler

Belediye Başkanları Büyükerşen'e Destek İçin Eskişehir'e Geliyor

Abone Ol

Araralarında CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın ve İstanbul Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk'ün de bulunduğu çok sayıda belediye başkanı, Eskişehir Büyükşehir...

Araralarında CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın ve İstanbul Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk'ün de bulunduğu çok sayıda belediye başkanı, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik olarak yapılan operasyonlar nedeniyle CHP'li Yılmaz Büyükerşen'e destek vermek için yarın Eskişehir'e geliyor.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre yaşanan olayların ardından Yılmaz Büyükerşen'e yurt içi ve yurt dışından çok sayıda destek mesajı geldi. İzmir ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanları ile Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği'ne üye çok sayıda belediye başkanı da yarın öğle saatlerinde Eskişehir'e gelecek. Başkanlar, CHP'li Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'i ziyaret edecek.

Bu arada İstanbul Adalar Belediye Başkanı Mustafa Farsakoğlu Eskişehir'e gelerek Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'i makamında ziyaret etti. Farsakoğlu Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik soruşturmadan duyduğu üzüntüyü dile getirerek "Sayın Büyükerşen'in başarıları ortadadır. Kimse onu yıldıramaz" dedi. - Eskişehir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Eskişehir Antalya İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title