Haberler

Belediye'den Kutlu Doğum Pilavı

Güncelleme:
Abone Ol

Elazığ Belediyesi Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Öğretmenevi önünde vatandaşlara etli pilav ikramında bulundu.

Elazığ Belediyesi Kutlu Doğum etkinliğine Elazığ Valisi Muammer Erol, Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Fırat Üniversitesi Rektörü A. Feyzi Bingöl ile kalabalık bir topluluk katıldı.

Kutlu Doğum pilavı Vali Erol, Başkan Selmanoğlu ile Rektör Bingöl tarafından vatandaşlara ikram edildi.

Programda Belediye Mehter Takımı da mini bir konser verirken, katılan vatandaşlara kitap, gül ve gül lokumu hediye edildi.

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu "Âlemlere rahmet olarak gönderilen Efendimiz S.A.V'i bu hafta içerisinde çeşitli programlar ile anıyoruz. Onun çizgisinde ona layık ümmet olabildiysek ne mutlu bizlere. Belediyemiz tarafından hazırlanan Kutlu Doğum pilavını Sayın Valimiz ve Sayın Rektörümüz ile değerli hemşerilerimize ikram ettik. Artık geleneksel hale getirilen bu etkinliklerin daha nice yıllar sürmesini ümit ediyor, efendimizi rahmetle anıyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Süleyman Selmanoğlu Fırat Üniversitesi Muammer Erol Güncel Elazığ Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title