Haberler

Belediye Güvenlik Görevlileri Müdahale Etti, Hırsızlar Kaçtı

Abone Ol

İstanbul Avcılar'da bir bir fast-food'a sabaha karşı hırsızlık yapmak için giren 5 kişi, belediye güvenlik görevlilerinin müdahalesi üzerine kaçtı.

İstanbul Avcılar'da bir bir fast-food'a sabaha karşı hırsızlık yapmak için giren 5 kişi, belediye güvenlik görevlilerinin müdahalesi üzerine kaçtı.

Merkez Mahallesi'ndeki Avcılar Belediye binasının yakınındaki Erhan İnanılır'ın işlettiği restorana saat 05.40 sıralarında yüzleri maskeli 5 kişi gelerek kapıyı zorlayıp içeri girmek istedi. Bölgede görevli belediye güvenlik görevlileri, sesi duyunca müdahale etti. Güvenlik görevlilerinin geldiğini gören şüpheliler kaçtı. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen polis ekipleri hırsızları tespit edip yakalayabilmek amacıyla araştırmaya başladı. Restoranı işleten Erhan İnanılır, Avcılar Belediyesi'ne gelerek güvenlik görevlileri; Ali İhsan Ercan, Mustafa Salih Erol ve Mehmet Saygın'a teşekkür plaketi verdi. Belediye Başkanı Handan Toprak, "Komşu esnafımızın işyerinde yapılmak istenen hırsızlık olayını engelleyen personelimize dikkatleri ve özverili çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Görevlilerimiz halkımız ve esnafımızın güven içinde yaşamaları için 24 saat görev yapmaktadır" dedi. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Avcılar Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title