Haberler

Belediye Otobüsü Dehşet Saçtı

Güncelleme:
Abone Ol

Bursa'da belediye otobüsü ile otomobilin çarpışması MOBESE'ye takıldı. Kaza esnasında 4 kişi ölümden böyle döndü.

Bursa'da kavşakta meydana gelen trafik kazasında halk otobüsünün çarptığı otomobilde bulunan 2 kişi yaralandı. Güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülenen kaza sırasında yeşil ışıkta geçmek için bekleyen yayalar, üzerlerine gelen araçlardan kaçarak kurtuldu.

OTOMOBİLDEKİ İKİ KİŞİ YARALANDI

Bursa - Ankara yolu Gürsu Kavşağı'nda meydana gelen kazada Ahmet Derya'nın (55) kullandığı 16 JJK 99 plakalı belediye otobüsü, Hüseyin Alkış (36) yönetimindeki 16 AP 761 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü Hüseyin Alkış ile araçta sıkışan Gülseven Çelik (27) yaralandı.

Bu sırada caddenin karşısına geçmek için yeşil ışığın yanmasını bekleyen yayalar, çarpışan araçların üzerlerine sürüklendiğini görünce paniğe kapıldı. Koşarak canını kurtaran 4 kişi, olayın şokundan uzun süre kurtulamadı.

İKİ TARAF DA "YEŞİL IŞIKTA GEÇTİM" DİYOR

Hüseyin Alkış'ın hafif yaralandığı kazada durumu ağır olan Gülseven Çelik, Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Her iki sürücünün de "Ben yeşil ışıkta geçtim" dediği kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Derya Gürsu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title