Haberler

Belediye Otobüsünde Bomba Alarmı!

Abone Ol

İçerisinde Bomba Olduğu İhbar Edilen Belediye Otobüsü Polisi Alarma Geçirdi.

İçerisinde bomba olduğu ihbar edilen belediye otobüsü polisi alarma geçirdi. Polis tarafından durdurulan otobüs, bomba imha uzmanı polis ve özel eğitimli köpek tarafından kontrol edildi. Yapılan aramalarda otobüste bomba bulunmadı. Emniyetine düşen bir telefon ihbarı, tüm İstanbul polisini alarma geçirdi. Başakşehir-Taksim seferini yapan Mustafa Yazıcı yönetimindeki belediye otobüsünde bomba olduğu ihbarını alan polis, otobüsü kontrollü bir şekilde takibe aldı. Bir süre devam eden takibin ardından otobüs, saat 23.30 sıralarında Aksaray Atatürk Bulvarı üzerinde polis ekipleri tarafından durduruldu. Otobüsün içindeki yolcuları indiren polis ekipleri, aracın çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. Trafiğin akışını durduran polis, yalnızca ambulansların geçişine izin verdi. Olay yerine çağırılan bomba uzmanı ekipler otobüsün içini ve dışını, özel eğitimli köpek yardımıyla aradı. Bomba konusunda özel eğitimli olan köpek belediye otobüsünü 'didik didik' taradı. Yaklaşık yarım saat süren aramalar sonunda otobüste herhangi bir patlayıcı madde bulunamadı.

İHBARCI OTOBÜSÜ TAKİP EDİYORMUŞ

İhbarını yapan Muhammed A. (18)'yı gözaltına alan polis ekipleri, Muhammed A.'nın Murat Yalçın yönetimindeki taksi ile, otobüsü Başakşehir'den itibaren takip ettiğini tespit etti. Muhammed A.'nın, taksi şoförüne otobüste bomba olduğunu söylemesinin ardından, taksi şoförü Yalçın'ın 155 Polis İmdat'ı telefonla aradığı ve bunun üzerine polis ekiplerinin otobüsü takibe aldığı, ardından Aksaray'da da durdurduğu öğrenildi. Beyazıt Polis Merkezi'nin önüne çekilen otobüsün sürücüsü Yazıcı' da ifadesine başvurulmak üzere polis nezaretinde Polis merkezine götürüldü. Akli dengesi bozuk olduğu öğrenilen Muhammed A. ile diğer şahıslar ifadeleri alınmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Taksi şoförü Murat Yalçın ise ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Polisin olay ile ilgili araştırmaları sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title