Haberler

Belediye, Seyyar Pos Cihazıyla Doğalgaz Abonesi Yapıyor

Güncelleme:
Abone Ol

Osmancık'ta altyapı çalışmaları devam eden doğalgaz için belediye tarafından 'pos' cihazıyla abone yapma çalışmaları başlatıldı.

Osmancık Belediye Başkanı AK Partili Bekir Yazıcı'nın talimatı ile belediye görevlileri esnafı ve vatandaşları ziyaret ederek, kredi kartı ile doğalgaz abonesi yapıyor.

Çorum'un Osmancık İlçesi'nde doğalgaz kullanımı için çalışmalar sürüyor. Çalışmalarla ilgili olarak apartman yöneticileri ile toplantı yapan Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, Kurban Bayramı sonrasında Çorumgaz A.Ş. tarafından, şehir merkezinde belirlenen bölgelerde doğalgaz şebeke hatlarının döşenmesinin planlandığını belirtti.

SEYYAR POSLU KAMPANYA

Başkan Yazıcı, doğalgaz abonelik bedellerinin Halk Bankası'ndaki Özel İdare hesabına yatırılması gerektiğini hatırlatarak şunları söyledi:

"Ancak biz Belediye olarak tüm bankalarda hesaplar açtık. Vatandaşlarımız diğer bankalardaki belediyemiz hesaplarına bedelleri yatırarak abone olabilirler. Daha sonra bizler bu hesaplardaki ödemeleri Halk Bankası İl Özel İdaresi hesabına aktaracağız. Ayrıca yine Halk Bankası tarafından sağlanan seyyar pos cihazları ile esnafımızı dükkalarında ziyaret ederek abone olmalarını sağlıyoruz. Kredi kartı ile yerinde çekim yaparak kampanyayı vatandaşlarımızın ayağına taşıyoruz."

Başkan Yazıcı, belediye Zabıta Müdürlüğü'nde de pos cihazlarının konulduğunu ve 24 saat bu birimden kredi kartı ile abone olunabileceğini kaydetti. Ayrıca kredi kartı ile abone olmak isteyen vatandaşların belediyeyi aramaları halinde, seyyar pos cihazlarının kendilerine yönlendirilebileceğini dile getirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kurban Bayramı Bekir Yazıcı Halk Bankası Osmancık Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title