Haberler

Berlin'deki Türk Kuyumcu Böyle Soyuldu

Güncelleme:
Abone Ol

Berlin'de bir Türk'e ait kuyumcu mağazasının tavanını beton kesme makinesiyle keserek soydular.

Almanya'nın başkenti Berlin'de 5 çocuk babası 66 yaşındaki Abdulahat Bandır'a ait 'Hatay Kuyumcusu'na üst kattaki boş durumda bulunan büronun penceresini kırarak içeriye giren soyguncular, beton kesme makinesiyle kuyumcunun tavanını keserek hırsızlık yaptı.

Almanya'da yankı uyandıran hırsızlık ARD ve ZDF'nin haber programlarında da görüntülü yayınlandı. Schöneberg Semti'nde bulunan 40 yıldan bu yana Almanya'da bulunan ve 22 yıldan bu yana kuyumculuk yapan Bandır'ın Potsdamer Caddesi'ndeki kuyumcu dükkanının üst katındaki 4 aya yakın süreden bu yana boş bulunan büroya gelen hırsızlar beton kesme makinesi ile zeminde 80 santim genişliğinde delik açtı. 4 kişi oldukları belirtilen hırsızlar buradaki miktarı açıklanmayan altın ve ziynet eşyalarını alarak kaçtı.

Polis, hırsızları tespit ederek yakalamak için araştırmaya başlarken, daha önce de kuyumculara yönelik otomobille vitrin camını kırarak yapılan hırsızlıktan sonra denenen bu yöntem dikkat çekici bulundu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Almanya Güncel Berlin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title