Haberler

Beşiktaş'ta yaşlı kadından başörtülü kadınlara çirkin saldırı

Güncelleme:
Abone Ol

İstanbul Beşiktaş'ta bir kadın kaldırımda yürüyen başörtülülere hakaretlerde bulundu. Kadının, "Surata bak. Kenar mahallenin karıları, pislikler. Sokak kadınısınız. Ben Ortaköy'de oturuyorum" sözleri sosyal medyada büyük tepki çekti. O anlar cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.

İstanbul Beşiktaş'ta bir kadın, başörtülü bir grup kadına ve kız çocuğuna haddini aşan sözlü hakaretlerde bulundu.

"SİZ EVİNİZE GİDİN"

Yaşlı kadın, yolda gördüğü başörtülü kadınlara çirkin ifadeler kullanarak, " Ortaköy'de ne işiniz var? Siz evinize gidin. Kenar mahallenin kızları. Surata bak. Siz mahalle, sokak kadınısınız. Ben Ortaköy'de oturuyorum" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ta yaşlı kadından başörtülü kadınlara çirkin saldırı

BAŞÖRTÜLÜ KADINLAR NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI

Duydukları ağır hakaretler karşısında neye uğradıklarını şaşıran başörtülü kadınlar ise yaşlı kadına, "Terbiyesiz sizsiniz. Kendinize bakın" diyerek tepki gösterdi. O anlar cep telefonu kamerasına anbean yansırken yaşlı kadının sözleri sosyal medyada büyük tepki çekti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Beşiktaş Adliyesi Beşiktaş Ortaköy Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (3)

ebru coşkun :

ÇOK AYIP YA YÜZ KİŞİ KAÇ YAŞINDA KADININ ÜSTÜNE YÜRÜMÜŞLER. YÜZÜNDE NUR YOKMUŞ ANNANESİNİN YÜZÜNDE NUR VARMIŞ. BUNU SÖYLEYEN ŞAHSA SORUYORUM ALLAHTAN SANA VAHİY Mİ İNDİ SEN NURLUSUN DİĞERLERİ NURSUZ DİYE. ????

Yanıtla14929
Mecit Seymen:

Tesettürlü kişiler hakaret etmiyor bilmem farkındamısın Tahrik edende haklı bulduğun kişi ve hakaret edende aynı kişi Tessetturlü kişiler gayet ahlaklı bir şekilde cevap veriyor Turkiyede böyle geri zekalı insanlar hala var maalesef

Yanıtla310
ebru coşkun :

sizin eğitim ve zeka seviyeniz ancak bu yorumu yapmaya yeterli zaten.uslüp ortada. lafa gerek yok hiç şaşırmadım

100
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title