Haberler

Beşiktaşlılar Derneği'nden Muhteşem Balo Hazırlığı

Güncelleme:
Abone Ol

Baloya, Pascal Nouma, Okan Karacan, Ebru Polat ve Ece Erken gibi ünlüler katılacak.

Hatay Beşiktaşlılar Derneği muhteşem bir balo hazırlığı içine girdi...

Murat Akın Başkanlığında yoluna devam eden Hatay Beşiktaşlılar Derneği yönetim kurulu tarafından Beşiktaş Balosu organize ediliyor...

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Hatay Beşiktaşlılar Derneği Basın Danışmanı M.Hüseyin ZORKUN, ünlü isimlerin bir araya geldiği muhteşem ve görkemli bir baloya imza atacaklarına dikkat çekerek, "Antakya'da ilk defa böyle büyük bir organizasyon gerçekleşecek. Beşiktaş Balosu'na efsane futbolcu Pascal Nouma başta olmak üzere Okan Karacan ve dans grubu, Ebru Polat ve Ece Erken gibi ünlü isimler katılacak. Balo sadece Beşiktaş Camiasına değil, herkese açık olacak. Beşiktaş Balosu'na katılan herkes muhteşem gösteriler ve büyük sürprizler ile karşılaşacak. Ottoman Palace Otel'de gerçekleştirilecek olan Baloda Pascal Nouma ve Okan Karacan büyük sürprizlere imza atacaklar. Ebru Polat şarkıları ile geceye neşe katarken ünlü sunucu Ece Erken'de geceye renk katan önemli diğer bir isim olacak. Geceye katılan herkes hem çok eğlenecek hem çok kazanacaklar. Balo ile ilgili olarak önümüzdeki günlerde yönetim kurulumuz tarafından bir basın toplantısı düzenlenecek ve detaylı bilgi verilecek" dedi.

BALONUN GELİRİ ANLAMLI BİR AMAÇ İÇİN KULLANILACAK

Hatay Beşiktaşlılar Derneği Basın Danışmanı M.Hüseyin ZORKUN, Beşiktaşlılar Balosu'nun gelirinin anlamlı bir çalışma için harcanacağını ifade ederek, "Ünlüler geçidinin yaşanacağı muhteşem geceden elde edilecek olan gelir ile eğitime destek verilecek. İhtiyacı olan bir ilköğretim okulunun baştan sona tadilatı yapılacak ve okula Hatay Beşiktaşlılar Derneği'nin adı verilecek. Elde edilecek gelir ile ayrıca, Beşiktaşlılar Derneği'nin bünyesinde faaliyet gösteren futbol okulunda eğitim gören ve geleceğin futbol yıldızları olan sporculara destek verilecek. Bu nedenle herkesi geceye destek olmaya davet ediyoruz" dedi.

BİLETLER SATIŞA SUNULDU

Beşiktaşlılar Derneği Basın Danışmanı Zorkun, Balo'nun Prime Mall Antakya'nın ana sponsorluğunda, Ottoman Palace Otel'de 31 Mart 2012 Cumartesi günü saat 20.00'de gerçekleştirileceğini belirterek, "Biletler satışa sunuldu. Biletler Atatürk Caddesi üzerinde (eski adliye binası karşısı) dernek binamızdan temin edilebilir. Bilgi için Tel: 213 1903" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Okan Karacan Pascal Nouma Ebru Polat Ece Erken Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title