Haberler

Beyazıt'ta tramvayın altında kalan kişi yaşamını yitirdi

Güncelleme:
Abone Ol

İstanbul'da Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'nın Beyazıt istasyonunda bir kişi tramvayın altında kaldı. Erkek şahıs olay yerinde hayatını kaybetti.

Beyazıt'ta tramvayın altında kalan kişi yaşamını yitirdi.

Beyazıt'ta tramvayın altında kalan kişi yaşamını yitirdi

TRAMVAYIN ALTINDA KALDI

Alınan bilgiye göre, Kabataş- Bağcılar Tramvay Hattı'nın Beyazıt istasyonunda bir kişi, durağa giriş yapan tramvayın altında kaldı. İhbar üzerine bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Beyazıt'ta tramvayın altında kalan kişi yaşamını yitirdi

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde, tramvayın altında kalan kişinin hayatını kaybettiği tespit edildi. Kimliği henüz öğrenilemeyen erkek şahsın cenazesi, incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Polis ekiplerinin olayla ilgili çalışması sürüyor.

Beyazıt'ta tramvayın altında kalan kişi yaşamını yitirdi

Öte yandan, Metro İstanbul'un sosyal medya hesabından olayla ilgili açıklama yapıldı. Açıklamada, "T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'nda ray hattına atlayan yolcu sebebiyle seferler Kabataş-Sultanahmet ve Yusufpaşa-Bağcılar istasyonları arasında yapılmaktadır." denildi. İstasyondaki çalışmaların tamamlanmasının ardından yapılan ikinci paylaşımda, seferlerin normale döndüğü kaydedildi.

Kaynak: AA / Güncel

Acil Durum Bağcılar İstanbul Olaylar Kabataş Güncel Ulaşım Yaşam Olaylar Ulaşım Acil Durum Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (13)

Sihirbazın Çırağı:

Rabbına kavuştu ve kurtuldu; artık bu ülkenin kötülükleri ona dokunamayacak. Cennet bahçelerindeki gölgeliklerde yeşil ipekten yastıklara oturup canının çektiği her kuşun etinden doyasıya yiyebilecek. Gaz yapmayan soğuk süt nehirlerinden dilerse tesnim aromalı bal şerbetlerinden kana kana içebilecek. Rabbın nimetleriyle ölümsüzlük gibi nimetlerin keyfini sürdürürken onu intihara sürükleyenlerin cennete girme ümidi cehennemlerinde ebediyyen kötü çalışma koşullarında çalıştırılmalarını izleyecek.

Yanıtla5421
Yunuss Bayern:

Çırak uyu allah aşkına gece gece ne romanı sende

431
Metin Boy:

Mis gibi bir kafa. Ne guzel. Benfe istiyorum

122
Siyah&Beyaz null:

usenmeden bir saat bu gereksiz ve saçma yorumu komik sanarak yazdın yani

00
hasan durmuş:

keşke sende rabbine ulaşsan

00
Köfteci Jardel:

Cadde ortasında tramvay mı olur yahu? İkide bir trafiğe takılıyor. Havaray yapılmalı onun yerine.

Yanıtla1810
Yunuss Bayern:

Jardel benim pilavüstü köftem noldu

221
Yunuss Bayern:

Sen boşver jardel bana bi pilav üstü köfte hazırla

01
Ebu Huzeyfe:

Karabiber de koy jardel

00
Baba Can:

Kaldırsınlar tramvayı milletin içinden tramvay mı gecer orası ana baba günü dadece yürüuüş yolu olarak kullanılsın laleli den eminönüne yürüyüş yolu olsun

Yanıtla02
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title