Haberler

Beyin Kanaması Geçiren Genç Kız Hayatını Kaybetti

Güncelleme:
Abone Ol

Beyninde oluşan baloncuk nedeniyle geçirdiği beyin kanaması geçiren 20 yaşındaki Seda Meşe, 6 günlük yaşam savaşını kaybetti.

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde ikamet eden 20 yaşındaki Seda Meşe, beyninde oluşan baloncuk nedeniyle geçirdiği beyin kanaması sonucu tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

MUHASEBECİ OLARAK ÇALIŞIYORDU

İzmit Tavşantepe Mahallesi Turan Güneş Caddesi'nde ikamet eden ve nakliyecilik işleriyle uğraşan Hüseyin Meşe ile ev hanımı Şükran Meşe çiftinin 20 yaşındaki kızları Seda Meşe, geçirdiği beyin kanaması sonucu tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Kullar Meslek Yüksek Okulu Muhasebe Bölümü'nden mezun olan Seda Meşe, bir nakliyat firmasında muhasebeci olarak çalışıyordu.

6 GÜNLÜK YAŞAM SAVAŞINI KAYBETTİ

Seda Meşe, geçtiğimiz pazar günü evinde otururken şiddetli baş ağrısı nedeniyle fenalaşmış ve özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Kaldırıldığı hastanede yapılan kontrollerde Seda Meşe'nin beyinde baloncuk olduğu ve beyin kanaması geçirdiği tespit edilmişti. Yaklaşık 6 gündür hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavi görmekte olan Seda Meşe, yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Acı haber ile Seda Meşe'nin ailesi ve sevenleri gözyaşlarına boğuldu. Seda Meşe'nin cenazesi Akçaova Köyü Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından, Akçaova Köyü Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Akçaova Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (15)

ugurMobil-ANDROID:

allahtan rahmet ailesine başsağlığı dilerim

Yanıtla425
melek yüzlü güzel kızMobil-ANDROID:

Allah rahmet eylesin.

Yanıtla421
RamboDortmundmobilWeb@haberler.com:

Basiniz sag olsun kaderin onunde durmak zor, ama bu yasta hayatini kayip etmek beni cok uzdu insallah yuzun cennete guler Melek yuzlu kiz nedense hep iyi insanlar ayriliyor erkenden yanimizdan

Yanıtla420
muratmobilWeb@haberler.com:

Allah rahmet eylesin.şunu sormak istiyorum ölene rahmet dilenen yorumlara olumsuz puan da neyin nesi

Yanıtla219
1453Mobil-ANDROID:

RABBIM RAHMET EYLESIN AILESINE SABIRLAR VERSIN..

Yanıtla417
1453Mobil-ANDROID:

ALLAH RAHMET EYLESIN AILESINE SABIRLAR VERSIN..

Yanıtla020
gözlükmobilWeb@haberler.com:

yazik ya pekte guzelmis. allah rahmet eylesin. her can olumu tadacaktir

Yanıtla316
özgür iradeli:

ALLAH rahmet eylesin.

Yanıtla216
selimMobil-ANDROID:

allah rahmet eylesin ailesine de sabır diliyorum

Yanıtla016
(:

allah rahmet eylesın anevrızma çok sinsi bir hastalık

Yanıtla311
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title