Haberler

Saldırı Sonrası "Keşke Hepsi Ölseydi" Yazan Kişi AK Parti'den İhraç Ediliyor

Güncelleme:
Abone Ol

AK Parti Eyüp İlçe Kadın Kolları Başkanı, İsrail vatandaşlarını hedef alan paylaşımı yapan partinin ilçe kadın kolları üyesi için ihraç sürecinin başlatıldığını bildirdi.

Ak Parti Eyüp İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Yücel, bir teşkilat üyesinin Beyoğlu'ndaki terör saldırısında yaralanan İsrail vatandaşlarını hedef alan tweetinin AK Parti'nin görüşlerini yansıtmadığını, paylaşımı yapan partinin ilçe kadın kolları üyesi için ihraç sürecinin başlatıldığını bildirdi.

"BEYOĞLU'NDA GERÇEKLEŞTİRİLEN TERÖR SALDIRISINI KINIYORUM"

Hatice Yücel, sosyal paylaşım sitesi Twetter'dan yaptığı açıklamada, Beyoğlu'nda gerçekleştirilen terör saldırısını kınarken, hayatını kaybedenler için taziyelerini iletti.

"AK PARTİ'NİN GÖRÜŞLERİNİ YANSITMIYOR"

Sosyal medyada tepkilere neden olan partinin ilçe kadın kolları yürütme kurulu üyesi İrem Aktaş'ın attığı belirtilen tweetin AK Parti'nin görüşlerini yansıtmadığını dile getiren Yücel, "AK Partili bir teşkilat üyemizin sosyal medyaya yansıyan açıklaması AK Parti'nin görüşünü kesinlikle yansıtmamaktadır.

"İHRAÇ SÜRECİ BAŞLATILMIŞTIR"

Teşkilatımızda kendisi ile ilgili gerekli işlemler yapılmış ve ihraç süreci başlatılmıştır. Masum insanları hedef alan terör saldırısını kınar, hayatını kaybedenlere taziyelerimizi sunar, yaralılarımıza acil şifalar dileriz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Hatice Yücel AK Parti Beyoğlu Eyüp Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (491)

Cello:

Yeni yetisen ahmak nesile bak! Her halleri ve davranislari ile kin, nefret dolular, yurtta sulh cihanda sulh duygusundan mahrum ulkemizin yuz karasi yaratiklar.

Yanıtla2116
ali:

özde değil sözde bir müslüman işte

Yanıtla7931
Turk:

Fasist terbiyesiz.

Yanıtla198
hayri kemal:

Bunlarda. Ne. Din. Ne. Iman. Ne. Vicdan. Nede. Merhamet. Biriside. Aydinlari. Terorist. Gosteriyor. Ayni. Mantik. Ayni. Bakis

Yanıtla578
SERKAN YILMAZ:

ABİ DEMEKKİ BOMBAYI BUNLAR PATLATIYOR BU KADAR BASİT BUNLAR İNSANLĞI FİLAN KAYBETMİŞ KAOS OLMAYACAK FİLAN DEYİP BİRDE OY VERDİM ALLAH SİZİN BELANIZI VERSİN

Yanıtla7011
ne oldu:

ihraç işleminin başlatılması gayet yerinde bir karardır. hatta mahkemeye bile çıkartılabilir. köprüden atlamak üzere olanı teşvik edenleri yargılamak bu bayanın da yargılanmasını gerektirir. insanlık çok şükür daha ölmedi. .

Yanıtla707
hakan hakyemez:

Insan oldugunu zanneden bunlar yuzbinlerce filistinliyi katletti ve etmeye devam ediyor.guneydoguyu karistiran yillarca sehit vermemize sebep olan ulkelerden biri neden uzuleyim gulmek varken

Yanıtla3539
Gaziosmanpaşa pasa:

Bunlar nankördür ve sahte müslümandır ınanılmaaaaz

Yanıtla5318
KILIÇ:

KINIYORUM BU KADININ YARATIKTAN FARKI YOK İNSAN ÜLKESİNİ DÜŞÜNÜR . AYRICA İSRAİLDEN ÖZÜR DİLERİM

Yanıtla5219
Cengo:

Kim olursa olsun bir sivilin ölmesini bu kadar isteyen birisinin insanlığından şüphe ederim. Milleti ne olursa olsun masum bir insanın ölümünü istemek büyük ayıptır. O kişinin inancından şüphe ederim. Dinimizde böyle bi şey yok. Başka bi inancı varsa bilemem.

Yanıtla4722
Tüm 491 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title