Haberler

Beypiliç fabrikasında banda sıkışan işçi hayatını kaybetti

Güncelleme:
Abone Ol

Bolu'da Beypiliç firmasına ait fabrikada çalışan 50 yaşındaki Recep Semiz, canlı tavuk kabul bölümünde bulunan banda sıkışarak feci şekilde hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Merkeze bağlı Akçakavak köyü mevkiinde faaliyet gösteren Beypiliç firmasına ait fabrikada feci bir kaza yaşandı. Fabrikada işçi olarak çalışan Recep Semiz (50), canlı tavuk kabul bölümünde bulunan banda sıkıştı.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Diğer işçilerin 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarıyla olay yerine itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede olay yerinde hayatını kaybettiği tesit edilen Recep Semiz, sıkıştığı yerden itfaiye ekiplerince çıkartıldı.

Beypiliç fabrikasında banda sıkışan işçi hayatını kaybetti

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Semiz'in cenazesi, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından otopsi için Bolu İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Beypiliç fabrikasında banda sıkışan işçi hayatını kaybetti

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Semiz Beypiliç Bolu 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (8)

Hakan Davarcı:

Allah rahmet eylesin. Kalanlara sabir versin. (Amin)

Yanıtla9212
Onemli Degil:

Allah Eahmet Eylesin..Anty-Standart Ulkemizde Her Saat Sacma Sapan Kazalar Oluyor, Hic Bir Olaya STANDART Getirilmiyor..

Yanıtla18133
emre özdemir:

Nerde iş güvenliği uzmanı

Yanıtla1058
Martin Sikertel:

Türkiye'deki iş güvenliği uzmanı kavramı sadece hukuki yaptırımların patronlara, kodamanlara yıkılmaması, günah keçisi olmaları için var. Tedbir almaya kalktıklarında masraf çıkıyor diye hiç bir işveren ekmek vermiyor.

08
Hayri Ceylan:

Allah rahmet eylesin. İş güvenliği ile ilgili tedbirler alınmalı...

Yanıtla049
TT:

Ne yazık ki insana değer vermiyorlar... Bandın yanına boylu boyunca gergin ipe bağlı bi durdurucu sensör koysaydılar bu facia engellenirdi... Şimdi muhtemelen yapılacak ve kaç para harcanarak bir can kurtarılabilirmiş o zeki yöneticiler görecekler...

Yanıtla029
hikmet sancar:

İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLARININ SÖYLEDİKLERİNİ ÇALIŞANLAR ÖNEMSEMİYOR. ONLAR ÇALIŞANIN GÜVENLİ ÇALIŞMASI İÇİN VARLAR. İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLARININ DENETİM MEKANİZMASI DEVLET TARAFINDAN DÜZENLENMELİ

Yanıtla29
ilhan:

Allah rahmet eylesin. Beypiliç ten emekli oldum kıdem tazminatımı alamadım

Yanıtla02
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title