Haberler

Bi'Dünya Eğlenceye Sayılı Günler Kaldı

Güncelleme:
Abone Ol

Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği için okul müdürleri ile bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği 41 ülkeden 1000'in üzerinde çocuğun katılacağı ve bu yıl 5'incisi gerçekleştirilecek olan 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği için hazırlıklar sürüyor. Bu yıl ikincisi düzenlenecek Türkiye'nin "ilk ve tek" Çocuk Fuarı olma özelliğini taşıyan 'Çocuk Eğitim, Eğlence ve Bilim Fuarı'nda çocukları misafir edecek okulların yöneticileri ile bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda Şenliğin sorunsuz bir şekilde yürütülmesi konusunda karşılıklı yapılması gerekenler konuşuldu.

OKUL MÜDÜRLERİ İLE TOPLANTI

Büyükşehir Belediyesi'nin organize ettiği, ülkemizde ve tüm dünyada büyük ilgi gören 23 Nisan şenliğii için geri sayım başladı. 18-24 Nisan günlerinde gerçekleşecek uluslararası şenlik, bu sene de birbirinden güzel ve anlamlı etkinliklerle tüm dünya çocuklarını kucaklayacak. Muhteşem organizasyonlarla süslenecek şenlikte 41 ülkeden 1000'in üzerinde çocuk Kocaeli'deki okullarda öğrenim gören öğrencilerin evlerinde misafir edilecek. Okullara teslim edilecek misafir ülke çocuklarının listelerinin okul yöneticilerine verilmesi ve organizasyonun içindeki yapılacak faaliyetlerin okul müdürlerine bilgilendirmek için toplantı düzenlendi.

ANTİKKAPI'DA GERÇEKLEŞTİ

Antikkapı Restaurant Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıya Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat İspirli, Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Raşit Fidan, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hayati Aydın, Halkla İlişkiler Şube Müdürü Zafer Sevil, İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve çok sayıda okul müdürü katıldı.

TÜRKİYE'NİN İLK VE TEK ÇOCUK FUARI

Toplantıda konuşan Daire Başkanı Raşit Fidan, 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği ve Çocuk Eğitim, Eğlence ve Bilim Fuarı'nın sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesi için yoğun mesai harcadıklarını belirtti. Bu konuda Milli Eğitim Müdürlüğü'nün de büyük katkısı olduğunu dile getiren Fidan, misafir öğrencilerin emanet edileceği okul ve ailelerin koordinasyonunun sağlanmasının çok önemli olduğunu dile getirdi. Fidan, Türkiye'nin "ilk ve tek" Çocuk Fuarı olma özelliğini taşıyan 'Çocuk Eğitim, Eğlence ve Bilim Fuarı'nın anlatıldığı bir sunum yaptı.

İSPİRLİ'DEN FUARA ÖVGÜ

Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat İspirli ise Büyükşehir Belediyesi'nin çok önemli işler başardığını dile getirerek, "Gerçekten en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş, kafa yorulmuş bir proje. Geçen seneden farklı olarak birçok etkinlik düşünülmüş. Dünya çocukları ve çocuklarımız için çok değerli bir çalışma olacağını inanıyorum. Büyükşehir Belediyesi'ne hayata geçirdiği bu örnek çalışma için teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. Toplantıda misafir ülke çocuklarının listeleri okul yöneticilerine verildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Nevzat İspirli 23 Nisan Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title