Haberler

Bıçaklanan İngiliz Hastanede İlk İfadesini Verdi

Abone Ol

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 10 yerinden bıçaklanarak çıplak halde bir evin bahçesinde bulunan 17 yaşındaki İngiliz turist, kendine gelmesinin ardından hastanede ilk ifadesini verdi.25 Haziran Salı günü sabah saatlerinde Marmaris Tepe Mahallesi...

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 10 yerinden bıçaklanarak çıplak halde bir evin bahçesinde bulunan 17 yaşındaki İngiliz turist, kendine gelmesinin ardından hastanede ilk ifadesini verdi.

25 Haziran Salı günü sabah saatlerinde Marmaris Tepe Mahallesi 50. Sokak'ta 17 yaşındaki İngiliz uyruklu Dwaine Ward, 10 yerinden bıçaklanarak çıplak halde bir evin bahçesinde bulunmuştu. İngiliz gencin bedeninde 19 farklı jilet izi de tespit edildi. Olayın ardından hastanede ameliyata alınan İngiliz gencin tedavisi yoğun bakımda devam ederken, polis olayı aydınlatmak için geniş çaplı araştırma başlattı. İlçedeki MOBESE kameraları incelemeye alındı. Olayın basında yer alması üzerine İçişleri Bakanlığı ve İngiliz Konsolosluğu da devreye girerken, yoğum bakımda tedavi gören İngiliz genç kendine geldi. Polise ilk ifadesini veren Ward, gece son olarak eğlendiği barda kendisini bir Türk kızının öptüğünü ve ardından başına bir cisimle vurulduğunu söyledi. Bayıldığını belirten Ward, o dakikadan sonrasını hatırlamadığını kaydetti.

Polis, İngiliz turistin ifadesi üzerine gece beraber eğlenmeye gittikleri erkek kardeşi Darrin Lee White'ı ifade için İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü. Darrin Lee White, çok sarhoş olduğunu ve bir şey hatırlamadığın söyledi. Polis bunun üzerine Darrin Lee'yi barlar sokağına götürerek gece eğlendikleri yerleri göstermesini istedi ancak sonuç alınamadı. Polis daha sonra Darrin Lee'yi oteline geri bıraktı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Marmaris Politika Güncel Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title