Haberler

Bilecek Yemek Kamyonetiyle Kaza Yapıp Menfezin Içerisine Girdi, Cesedi Ertesi Gün Bulundu

Abone Ol

Yemek kamyonetiyle kaza yapıp menfezin içerisine girdi, cesedi ertesi gün bulunduBİLECİK'te dünden buyana kayıp olan 24 yaşındaki Burak Ergin'in Pazaryeri İlçesi yakınlarında yemek dağıtım kamyonetiyle kaza yapıp köprü menfezinin içerisine girdiği ve hayatını kaybettiği belirlendi.

Yemek kamyonetiyle kaza yapıp menfezin içerisine girdi, cesedi ertesi gün bulundu

BİLECİK'te dünden buyana kayıp olan 24 yaşındaki Burak Ergin'in Pazaryeri İlçesi yakınlarında yemek dağıtım kamyonetiyle kaza yapıp köprü menfezinin içerisine girdiği ve hayatını kaybettiği belirlendi.

Bir yemek firmasında çalışan Burak Ergin, dün saat 11.00 sıralarında Bilecik'ten Pazaryeri İlçesi'ne yemek götürmek için 34 RJ 5313 plakalı kamyonetle yola çıktı. Ergin'den bir daha haber alınamayınca yakınları durumu polise bildirdi. Burak Ergin'in kullandığı kamyonet bugün öğleden sonra Pazaryeri İlçesi yakınlarındaki köprü menfezi içerisinde devrilmiş halde bulundu.

Kazada araç içerisinde sıkışarak hayatını kaybeden Ergin'in cesedini itfaiye ve AFAD ekipleri kamyonetten çıkardı. Ergin'in cesedi otopsi için hastane morguna kaldırıldı, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Burak Ergin Pazaryeri Bilecik 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title