Haberler

Bilecik'te İki Ayrı Trafik Kazasında 5 Yaralı

Güncelleme:
Abone Ol

Bilecik'te meydana gelen iki ayrı trafik kazasında toplamda 5 kişi yaralandı. İlk kazada elektrikli bisiklet ile bir yayaya çarpıldı, ikinci kazada ise bir otomobilin yayalara çarpması sonucu yaralanmalar gerçekleşti. Yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Bilecik'te meydana gelen 2 ayrı trafik kazasında yaralanan 5 kişi, hastanede tedaviye alındı.

Bahçelievler Mahallesi Atakent Caddesi'nde B.Ş.M. (14) idaresindeki elektrikli bisiklet, yolun karşısına geçmeye çalışan G.D'ye (54) çarptı.

Kazada, G.D'nin yanı sıra devrilen elektrikli bisikletteki sürücü B.Ş.M. ve U.E. (12) yaralandı.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Yaralılar, ilk müdahalenin ardından Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü.

Bahçelievler Mahallesi'ndeki diğer kazada ise Türkmeneli Caddesi'nde Ege Ş. yönetimindeki 11 AAV 062 plakalı otomobil, Halime Hatun Kız Yurdu Kavşağı'nda yolun karşısına geçmeye çalışan Büşra A. (22) ve Sena G'ye (20) çarptı. Yaralanan 2 yaya, sağlık ekiplerince Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Trafik Kazaları Yerel Haberler Otomobil Güvenlik Hastane bilecik 3-sayfa Ulaşım Sağlık Güncel trafik Ulaşım Güvenlik Hastane Yerel Haberler Trafik Kazaları 3.Sayfa Sağlık Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title