Haberler

Bilgi Eğitim'den Kendi Markanızı Yaratma Fırsatı!

Güncelleme:
Abone Ol

Reklam yazarlığına ilgi duyan ve bu alanda pratik yapma şansı elde etmek isteyenler için İstanbul Bilgi Üniversitesi'nin yaşam boyu eğitim merkezi Bilgi Eğitim'de yepyeni bir program başlıyor.

13 Şubat - 12 Mart tarihleri arasında İstanbul Bilgi Üniversitesi'nin santralİstanbul Kampüsü'nde düzenlenecek Reklam Yazım Atölyesi, reklam yazarlığının farklı mecralarda uygulanma biçimlerine odaklanan içeriğiyle dikkat çekiyor. Atölye, TV ve radyo için senaryo yazımı, dijital mecranın beklentilerine uygun içerikler oluşturma gibi konu başlıklarında eğitimleri içeriyor. Sektörün tanınmış ismi Ersel Serdarlı, Reklam Yazım Atölyesi Programında derslerde öğrencilere uygulama deneyimi yaşatarak öğretecek.

5 hafta boyunca katılımcılar, farklı sektörlere yönelik yapılan günlük atölyelerin dışında kendi markalarını, markanın sloganını ve kampanyasını oluşturma fırsatı da elde edecek.

Reklam yazarlığına ilgi duyan ve kendini geliştirmek isteyen herkese açık olan Reklam Yazarlığı Atölyesi'ne katılım bedeli ise 650 TL olarak belirlendi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title