Haberler

Bilkom Web Sitesinde Elmayı Bul

Abone Ol

14 Şubat Sevgililer Günü'nde "O"na en şık sürprizi siz yapın!

iPod shuffle, iPod touch veya iPad 2 kazan!

Türkiye'nin dijital yaşam koçu Bilkom, benzersiz bir kampanya ile bütün "elma avcıları"nı sevgililerine sürpriz yapmaya davet ediyor. 14 Şubat Salı günü'ne kadar her gün 09:00-21.00 arasında gerçekleştirilecek yarışmada , www.bilkom.com.tr sitesindeki elmaları toplayanlar, sürpriz Apple hediyelerini çifter çifter kazanma şansını yakalayacak.

Türkiye'nin dijital yaşam koçunuz Bilkom, bu yıl 14 Şubat Sevgililer Günü için Apple kullanıcılarını baştan çıkaracak çok özel bir yarışma düzenliyor. Bu yarışmaya katılan sevgililer "beğen" dedikleri Facebook/ Bilkom sayfasından yönlendirilerek eğlenceli bir yarışmaya katılarak birbirinden güzel hediyeleri kazanma şansı elde edecekler.

"Bu elmanın yarısı benim, diğer yarısı sevgilimin" diyen herkes Bilkom Sevgililer Günü yarışmasında hem oyun oynayarak eğlenecek, hem de iPod shuffle, iPod touch ve iPad 2 gibi her biri birbirinden değerli armağanları kazanma fırsatı bulacak. 1 Şubat Çarşamba günü saat 09.00'da başlayan Bilkom Sevgililer Günü kampanyası 14 Şubat, Salı günü saat 21.00'e kadar sürecek.

Sevgilinize en güzel hediye

Yarışmaya katılmak için Facebook'taki Bilkom sayfasını Like (Beğen) etmek ve www.bilkom.com.tr/sevgililergunu adresine gitmek yeterli oluyor. Bu küçük adımlardan sonra yarışmaya katılan Bilkom fanları, web sayfasında çeşitli yerlere gizlenmiş elmaları bulmaya çalışıyor. Her günün sonunda en fazla sayıda elmayı en kısa sürede toplayan kullanıcılar, o günün galibi sayılırken, bu arada hem kendisi, hem de sevgilisi için hediyeler kazanmış oluyor.

1-14 Şubat tarihleri arasında her gün saat 09.00'den 21.00'e kadar sürecek olan yarışmada, gün aşırı verilen hediyeler ise; ikişer adet gümüş ve gri renklerde 2 GB iPod shuffle, siyah ve beyaz renklerde 8 GB iPod touch, siyah ve beyaz renklerde 16 GB iPad 2. Yarışmaya istediğiniz gün katılabilir, günün sürpriz hediyesini kazanabilirsiniz.

Nasıl katılacaksınız?

Bilkom'un Sevgililer Günü için özel olarak hazırladığı bu özel yarışmaya katılmak için kullanıcıların önce facebook/bilkom adresini "like" etmeleri gerekiyor. www.bilkom.com.tr/sevgililergunu adresine yönlendirilen yarışmacılar, her gün www.bilkom.com.tr sayfalarına gizlenmiş olan ve sayısı scoreboardda yazılan elmalardan mümkün olduğu kadar çok sayıda topluyorlar. Aynı miktarda elma toplayanlar arasında "en hızlı toplayanlar" kazanıyor. Burada da yine bir eşitlik söz konusu olur ise uygulamaya önce girmiş olan ödülü almaya hak kazanıyor. Bu yarışmada ödül kazananlar ve 18 yaşından küçük olanlar yarışmaya katılamıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Facebook Türkiye Güncel Bilkom Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title