Haberler

Bingöl'de PKK'ya Ait 832 Kilo Esrarı Ele Geçirildi

Güncelleme:
Abone Ol

Bingöl'de PKK'lılarca 18 bidonun içerisine doldurularak toprağa gömülmüş 832 kilo esrar ele geçirildi. Uyuşturucunun değerinin 4 milyonun üzerinde olduğu öğrenildi.

Bingöl'ün Genç ilçesinde jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda PKK'ya ait olduğu belirlenen ve toprağa gömülen 832 kilo esrar ele geçirildi. Valilik açıklamasında, "Güvenlik güçlerince ele geçirilen uyuşturucu madde ile terörün en önemli finans kaynağına ağır darbe vurulmuştur" denildi.

4 MİLYON LİRALIK ESRAR BULUNDU

Bingöl Valiliği, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yaptığı istihbari çalışmada Genç ilçesi Tapantepe mevkiinde toprak altına gömülü vaziyette büyük miktarda esrar maddesi bulunduğu bilgisi alındığını belirterek şöyle dedi:



"29 Ocak 2016 günü saat 11.00 sıralarında adli makamlardan alınan arama kararına istinaden Bingöl Genç İlçesi Tapantepe mevkiinde yapılan kontrolde toprak altına gömülü vaziyette 18 adet mavi renkli jelikan bidon içerisinde maddi değeri yaklaşık 4 milyon 160 bin TL olan 832 kilogram toz esrar maddesi ele geçirilmiştir.

2 ŞÜPHELİ HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Cumhuriyet savcısının talimatı ile ele geçirilen esrar maddesine el konulmuş olup olay ile ilgili 2 şüpheli hakkında yasal işlem başlatılmıştır. Güvenlik güçlerince ele geçirilen uyuşturucu madde ile terörün en önemli finans kaynağına ağır darbe vurulmuştur. Bingöl İl Jandarma Komutanlığı'nca uyuşturucu madde kaçakçılığı ile mücadeleye aralıksız olarak devam edilmektedir" denildi.



Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

3-sayfa Bingöl Üst Manşet 3.Sayfa Yerel Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (37)

ÖNEMLİ!!:

ŞANSA BAK ELLERİYLE KOYMUŞ GİBİ BULMUŞLAR!! ASKERİYENİN YILLARCA BU YALANLARLA NASIL EROİN KAÇAKÇILIĞI YAPTIĞINI BİLİYORUZ

Yanıtla9810
sözde kürt sorunu:

yıllardır söylüyorum PKK katillerinin (olmayan )bir kürt sorunu diye bir derdi yok . . . onların işi uyuşturucu kaçakcılığı rantı. kürt halkı umrunda bile değil bu katillerin. . uyuşturucu ve kaçakcılık rantları. . . olan gaza getirilmiş kürt halkına ve orada görev yapan polisimize askerimize memurumuza kısacası türkiye halkına oluyor. bu kadar pkk çatışmalarında harcanan paralarla güneydoğu avrupa ülkelerinden daha gelişmiş olurdu

Yanıtla268
FISTANLI HAINLER:

BÖLÜCÜ TERÖR ÖRGÜTÜNÜN EN BÜYÜK GELIR KAYNAGI!!! HEM TÜRKIYEYI HEMDE BÜTÜN AVRUPAYI ZEHIRLIYORLAR!

Yanıtla264
YILMAZ BULUT:

BUNLAR SIZIN OLMASINMI TC DEVLETINDE OYUN BITMEZ

Yanıtla569
Mehmet Mobil-ANDROID:

Kanun çıkmalı. .. pkkli olan herkes bulduğu yerde oracıkta açık alanda hemen yüksek bir yerde salandirilmali. .. ona Akraba olanlarda bakıp pkk ya isyanlar savaş ilan larını ve Türkiye ge sadaklarni ilan etmeli...Eğer ki süpe varsa vatandaşlığı alınmalı tüm mal varlıklara el konulmali ve Suriye'ye sürgün edilmeli. Eğer Düşmanlık yaptıkları tespit edilirse kelle başı 10.000 dollar vermek lazım. olusu için.

Yanıtla157
tce:

bir kilo toz bir otobuz diyenler kimdi bingolde erdogana oy vernlerdir

Yanıtla3522
SARHOSS:

HDP VE PKK ISI BUU

Yanıtla1740
3xMobil-ANDROID:

ne oldu dağ fareleri inanmiyor zorunuza mi gitti aç köpkler

Yanıtla747
Kâmil:

Teröre en büyük desteği yine halk veriyor. Tüm kuruyemiş dükkanlarındaki kaçak sigara satışının önüne geçilmeli.

Yanıtla840
cabi:

pkk nın esrarı . . demek kafaya çekip dolaşıyorlarmış. .

Yanıtla146
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title