Haberler

Bingöl'de korkutan deprem! Sarsıntı çevre illerde de hissedildi

Güncelleme:
Abone Ol

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 11.12 km derinlikte oluşan sarsıntı çevre illerde de hissedildi.

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği 11,12 kilometre olarak açıklandı. Ekiplere şu ana kadar olumsuz bir ihbar ise ulaşmadı.

BİNGÖLLÜLER YENİ GÜNE DEPREMLE UYANDI

Türkiye'nin deprem açısından riskli illeri arasında yer alan Bingöl'de vatandaşlar yeni güne korkutan bir sarsıntı ile uyandı. Karlıova ilçesinde saat 07.42'de 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntıyı hisseden vatandaşlar kendilerini sokağa attı. Çevre illerin de depremi hissettiği bildirildi.

HERHANGİ BİR OLUMSUZLUK YAŞANMADI

Yerin 11.12 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem için AFAD yetkilileri teyakkuza geçti. Bölgede ekiplere ulaşan herhangi bir olumsuz ihbar olmadı.

KENTTEKİ SON BÜYÜK DEPREMDE 174 KİŞİ CAN VERMİŞTİ

Kentte son büyük deprem ise 1 Mayıs 2003'te 6,4 büyüklüğünde kaydedildi. 174 kişinin hayatını kaybettiği, 520 kişinin yaralandığı depremde 625 bina çöktü veya ağır hasara uğradı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

Karlıova Güncel Deprem Bingöl Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (12)

Sihirbazın Çırağı:

Gerçekleşen bu sarsıntının birbiri peşi sıra ardı arkası kesilmeksizin sıcak yaz günleri ve son bahar boyunca devam edecek olan deprem fırtınasının devamı olduğuna inanıyorum, böylece ayda bir kaç kez yıkıcı şiddetteki depremlere de raslayacak dün başlamış olan deprem fırtınası kesintiye uğramamak üzere devam ediyor. Cehennem alevlendirildi, cennetteki kurtuluşa giden gök kapıları kapandı. Ölmek isteyecekler ama ölemeyecekler. Saat o saat, zaman o zaman.

Yanıtla5824
Damla Sengul:

sen ne diyon dayı

842
Serhat Soydaş:

Sen kimsin.. cehennem kapısında memur musun?

433
ekolojixx a:

yorumunu sevdim ,Doğu kaçak kullandıgı elektrik bedelini ödeyecek ,kul hakkı ödenecek diyorsun

109
Damla Sengul:

geliyor gelmekte olan

Yanıtla822
Nahit Büyükdağ:

6 dan küçük depremleri haber yapıp insanları tedirgin ediyorsunuz

Yanıtla512
Damla Sengul:

hiç tedirgin olmaya gerek Yok canım. böyle devam

36
yanık kremi:

nahitciğim deprem 6 olmuş 3 olmuş 8 olmuş haberi yapılmış yapılmamış ne fark eder? atılan başlıktan ciddi bir deprem mi değil mi anlayabilirsin.. büyük bir deprem olsa zaten buraya girene kadar 40 kişiden duyarsın.. kızacak bir şey yok bence.. be cool.. :))

24
ekolojixx a:

kaçak elektrik kulanıp bedelini Türk vatandaşlarına ödetmelerinin bedeli olabilirmi bu depremler

Yanıtla112
Yusuf Adıyaman:

Kaçak elektrik ile deprem ne alaka kaçak çay telefon var istemisin 100/60 indirim 22 bin tl lik cihaz 10 bin tl

26
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title