Haberler

Bir Projeyle İki Sorun Çözülecek

Güncelleme:
Abone Ol

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Ali Rıza Çevik İlköğretim Okulu'na yapılması planlanan yeni bina ve otopark projesi ile ilgili Manisa Valisi Erdoğan Bektaş'a sunum yaptı.

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Ali Rıza Çevik İlköğretim Okulu A ve B bloklarına yapılması planlanan yeni bina ve otopark projesi ile ilgili Manisa Valisi Erdoğan Bektaş'a sunum yaptı. Etüt ve Projeler Dairesi tarafından hazırlanan projeyi Vali Bektaş'a aktarmak amacıyla toplantının gerçekleştiğini belirten Başkan Ergün, Milli Eğitim Bakanlığı'ndan onay alınması durumunda projenin hayata geçeceğini söyledi.

Vali Bektaş'ın makamında gerçekleşen toplantıda Manisa Büyükşehir Belediyesi Etüt ve Projeler Dairesi Başkanı Müge Kuğu ve Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy da hazır bulundu. Toplantı öncesi kısa bir açıklama yapan Vali Erdoğan Bektaş, "Ali Rıza Çevik İlköğretim Okulu'nun altına otopark yapıp, üstünü yenilemekle alakalı belediyemizin vaktiyle bize bir teklifi olmuştu. Biz de prensip olarak olumlu bakacağımızı, Bakanlığımızın da olumlu bakması durumunda destek vereceğimizi ifade etmiştik. Aynı noktadayız. Belediyemizin bir proje hazırlayıp getirmesini arzu etmiştik. Başkanım o projeyle beraber geldiler" dedi.

MEB'den onay bekleniyor

Vali Erdoğan Bektaş ile daha önce konu hakkında istişarelerde bulunduklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, "Sizlerin izinlerini alarak projemizi hazırladık. Tabi Milli Eğitim Bakanlığı'nın onayı da söz konusu. Bu konuda Sayın Milli Eğitim Müdürümüzle de yaptığımız istişarelerde, bütün Ali Rıza Çevik İlköğretim Okulu'nun altına otopark, üstüne de mevcut binaların yıkılarak sıfırdan yeni bir bina yapılması ile ilgili Etüt ve Projeler Daire Başkanlığımız yaklaşık 2 ay süren çalışmalarını tamamladı ve bugün Sayın Valimizin olurlarına sunulmak üzere bir araya geldik. Hayırlı olması dileğimizle. Diğer okullara da Büyükşehir'in üzerine düşen yatırımların ilki olur düşüncesindeyim. Tabi bu daha bir başlangıç. İşin bir de Ankara ayağı var. Hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ali Rıza Çevik Erdoğan Bektaş Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title