Haberler

Bir Yıl Sonra Sürpriz Düğün

Abone Ol

Seda Sayan ile Onur Şan Bostancı Gösteri Merkezi'nde Dillere Destan Bir Düğün Yapmaya Hazırlanıyor. 1 Şubat' da Konser Verecek Olan Seda Sayan, Sevenleriyle Birlikte Yapamadığı Düğününü de Yapacak.

En son albümünü 2.5 yıl önce çıkaran Seda Sayan, yeni albümünü çıkartmaya hazırlanıyor. 1 Şubat'da yeni albüm öncesi muhteşem bir konser verecek olan Seda Sayan yeni şarkılarını okuyacağı konserinde sevenlerine sürpriz yapacak ve bir yıl önce aile arasında evlendiği Onur Şan ile düğün yapacak. Sevenlerinin karşısında düğününü yapmaya hazırlanan Seda Sayan, telli duvaklı gelin olacak. Seda Sayan gelin olmadan önce sevenlerine yeni şarkılarından da seslendirecek. Yeni albümünde müzik direktörü olarak Suat Aydoğan ile çalışan Seda Sayan, bu albümün 2009'da damgasını vuracağını söylerken yapacağı düğünün de günlerce konuşulacağını söylüyor.

Düğün yaparak sevenlerini şaşırtacak olan Seda Sayan, Onur Şan'ın kendisi için yazdığı ve yeni albümünde seslendirdiği şarkıyı da bu muhteşem konserde söyleyecek. Tüm yaşadığı şeyleri sevenleri ile birlikte paylaştığını belirten ve şimdiye kadar hiç bir şeyi onlardan gizlemeyen Seda Sayan, sevenleriyle birlikte göbek atıp gecikmeli de olsa düğün yapacak. Seda Sayın'ı bu özel gününde sanatçı dostları da yalnız bırakmayacak. Bir yıl önce aile arasında küçük bir nikah kıyan Seda Sayan, sabah programlarında sık sık halkla iç içe olacağını ve sevenleriyle kutlayacağı bir düğün yapmanın hayalini kurduğunu söylemişti. Seda Sayan bu hayalini 1 Şubat'da Bostancı Gösteri Merkezi'nde gerçekleştirecek. Seda Sayan bu konser ve düğün ile bir ilke imza atacak…

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title