Haberler

Trabzonlu Esnaf 45 Bin Lirayı Saklayacak Yer Bulamayınca Toprağa Gömdü

Güncelleme:
Abone Ol

Trabzon'da 10 yılda 45 bin lira biriktiren kantin işletmecisi, madeni paraları küplere doldurup saklamak için toprağa gömdü.

Trabzon'da kantin işletmecisi Mehmet Ufuk Ayas (38), 10 yılda biriktirdiği 45 bin lira madeni parayı küplere doldurarak, saklamak için toprağa gömdü.

PARAYI SAKLAMAK İÇİN UYGUN YER BULAMADI

Trabzon'da kantin işleten Mehmut Ufuk Ayas, 10 yıl önce biriktirmeye başladığı 1 lira madeni paraları, evinin bir köşesinde depolamaya başladı. Geçen sürede 45 bin lira biriktiren Ayas, paraları saklayabileceği güvenli bir yer aradı. Uygun yer bulamayan Ayas, küplere doldurduğu paraları, geçen hafta toprağa gömdü.

HEDEF 61 BİN LİRAYA ULAŞMAK

Ayas, paraların gömülü olduğu yeri ise sadece eşiyle paylaştı. Paraları evdeki saksılarda biriktirmeye devam eden Ayas, hedefinin Trabzon'un plaka kodu olan 61 bin liraya ulaşmak olduğunu söyledi.

"KİMSENİN BULMASINA İMKAN YOK"

Yıllar önce madeni para biriktirmeye başladığını anlatan Mehmet Ufuk Ayas, kilolarca ağırlığında biriken paraları güvenli bir yerde saklamak istediğini söyledi. En güvenli yöntemin toprağa gömmek olduğu fikrine vardığını belirten Ayas, "Fındık bahçesine küplere koyduğum paraları gömdüm. Kimsenin bulmasına imkan yok. 61 bin lira olunca toprağa gömdüğüm paraları çıkarmayı düşünüyorum" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Ufuk Trabzon Komik - İlginç Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (30)

ali veli:

altın gibi bozulmayacak zannediyor 6 ay dursun hepsinin rengi kararır elinde patlar 45 binlirası hurdacıya hurda olarak satar bozulmuş bozuk parayı git bankaya yatır faizinide garibanlara dagıt

Yanıtla46
..........:

MAL İŞTE

Yanıtla010
ADEM:

Hakikaten dedikleri gibi, buranın havasıyla alakalı bir durum. Bilim bunun cevabını vermez. Çünkü Çernobil''den önce de aynıydı.

Yanıtla09
farklı bakış açısı:

Adam gayet iyi düşünmüş. Bedavaya tarlayı çapa yaptıracak.

Yanıtla16
MAHSUT DENİZ FERASETLİOĞLU:

ALLAH AKIL FİKİR VERSİN BU HAMSİ KAFALILARA.

Yanıtla06
Ankaralı:

Ne alakası arkadaşlar bunların işi gücü reklamdır reklam

Yanıtla06
AKIL:

TRABZONUN PLAKASI 61000 MİYMİŞ

Yanıtla06
ERSİN FEŞEL:

ÜSTÜNE DE BURADA PARA YOKTUR YAZ :)))

Yanıtla06
ismail karaköy:

Ya parası çoktur, yada manyaktır, bunun başkada izahı yok. . .

Yanıtla15
Hacivat:

Niye ! Drabzon''da panka yok mi ?

Yanıtla06
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title