Haberler

Birlikte Görüntüleri Ortaya Çıktı

Abone Ol

Mecidiyeköy'de bir evin girişinde ayakları bağlı öldürülmüş şekilde bulunan Kemal Ramazan Güler cinayetiyle ilgili gözaltına alınan İrfan Ç.resmi ifadesinde "Kız arkadaşımı kapıya kadar takip etmiş."

Mecidiyeköy'de bir evin girişinde ayakları bağlı öldürülmüş şekilde bulunan Kemal Ramazan Güler cinayetiyle ilgili gözaltına alınan İrfan Ç. resmi ifadesinde "Kız arkadaşımı kapıya kadar takip etmiş. Ben onun bağırışı üzerine dışarı çıktığımda adamı gördüm. Aramızda kavga çıktı. Bıçağı vardı, ben de M.N.'den bıçak istedim. Mücadele sırasında bende yaraladım." dedi. Bu arada polis M.N. ile öldürülen Kemal Ramazan Güler'in alışveriş merkezinde tanışmaları, sohbet etmeleri ve çıkışta yanyana eve doğru yürürken görüntülerini ele geçirdi.

Mecidiyeköy, Gülbahar mahallesi, Cemal Suriri caddesi, Dönmez sokak üzerinde meydana gelen olayda apartman sakinleri bina girişinde kanlar içinde bir ceset görerek polise haber verdi. Olayın meydana geldiği dairenin günlük kiralandığı ve daireyi bir gün önce İrfan Ç.'nin kiraladığı öğrenildi. Bu gelişme üzerine İrfan Ç.'nin peşine düşen polis yüzünde ve vücudunun çeşitli yerlerinde yaralar bulunan şüpheliyi kısa sürede gözaltına aldı. İrfan Ç.'nin olay gecesi birlikte olduğu nişanlısı M.N.'de gözaltına alındı. Bu arada polise başvuran İbrahim Güler, ağabeyinin akşam saatlerinde bir alışveriş merkezinin bowling salonununda tanıştığı bir kızla birlikte ayrıldığını bir daha kendisinden haber alamadığını söyledi. Bu gelişmenin ardından evde cesedi bulunan kişinin Mobilyacılık yapan Kemal Ramazan Güler olduğu ortaya çıktı.

Cinayet Büro Amirliğinde ilk gözaltına alındığında "Beni yolda peşime biri takılan biri eve kadar takip etti. Nişanlımla kapıda karşılaşınca kavga çıktı." diyen 17 yaşındaki M.N.'nin daha sonra öldürülen Kemal Ramazan Güler'le eğlence merkezinde görüntüleri ortaya çıktı. Polis olayın planlı bir cinayet olma ihtimaline karşılık soruşturmayı derinleştirdi. Çocukları koruma şube müdürlüğüne gönderilen M.N. burada olayın detaylarını anlatırken Kemal Ramazan Güler'le bowling salonunda tanıştığını kendisine çay ısmarladığını anlattı.

GÜVENLİK KAMERA KAYITLARI BULUNDU

Polis olayla ilgili yaptığı soruşturmada zanlılardan M.N. ile öldürülen Kemal Ramazan Güler'in alışveriş merkezindeki görüntülerine ulaştı. Yapılan incelemede bowling salonuna tek başına mini etekli bir şekilde gelen M.N. bir süre yalnız oturduktan sonra yanına Kemal Ramazan Güler'in geldiği görüldü. Dakilalarca sohbet ettikleri görülen ikilinin daha sonra birlikte ayağa kalktıkları Kemal Ramazan Güler'in masanın hesabını ödediği tespit edildi. İkilinin çıkış kapısından da çıkarken birlikte kameralara takıldılar. Alışveriş merkezi dışında güvenlik kameraları tarafından görüntülenen M.N ile Kemal Ramazan Güler'in yanyana eve doğru yürüdükleri tespit edildi.

Asayiş Şube Müdürlüğünde resmi ifadesinde olayın taciz sonucu meydana geldiğini söyleyen İrfan Ç. "4 yıl önce evlenmiştim. Bir yıl önce anlaşamayınca eşimden boşandım. 6 ay kadar önce M.N. ile internet üzerinden tanıştık. Kısa sürede iyi anlaştık. Evlenmeye karar verdik. Ancak yaşı küçük olduğu için ailesinin izni gerekiyordu. Halasından vekalet almıştık." dedi.

"EVİ BROŞÜR DAĞITMAK İÇİN KİRALADIM"

Olayın meydana geldiği evi broşür dağıtmak için kiraladığını söyleyen İrfan Ç. "Temizlik işi yapmaya karar vermiştim. Bu nedenle broşür dağıtmak için bu evi bir günlüğüne kiraladım. Eve geldiğimizde M.N. işi olduğunu kuaförü gideceğini söyleyerek bir süre dışarı çıktı. Geri döndükten sonra bana alışveriş merkezine gitmemizi teklif etti. Başım ağrıdığını onun tek başına gitmesini söyledim. Aradan bir süre geçtikten sonra kapı girişin M.N.'nin bağırma sesini duydum. Dışarı çıktığımda daha önce hiç tanımadığım bir kişiyi onun yanıda gördüm. Aramızda kavga çıktı." dedi.

"M.N.'DEN BIÇAK İSTEDİM"

Mücadele sırasında karşısındaki kişinin bir ara yanlışla kendini bıçakladığını daha sonra bıçağı yerinden çıkararak tekrar saldırdığını antalan İrfan Ç. "Onunla başa çıkamayacağımı aldığımda M.N.'den içerden bir şey getirmesini istedim. O da bana mutfaktan bulduğu bıçağı getirmiş. Onu bıçakladım, ancak yinede durmayınca evden bulduğumuz plastik kelepçe ile onu bağladık." dedi.

CÜZDANLA CEP TELEFONU BULUNAMADI

Öte yandan İrfan Ç.'nin olaydan sonra çöpe attığını söylediği Kemal Ramazan Güler'in cep telefonu ve cüzdanı tüm aramalara rağmen bulunamadı. Yetkililer olayın planlı bir cinayet olma ihtimaline karşılık soruşturmayı çok yönlü sürüyor.Poliste işlemleri tamamlanan İrfan Ç. Asayiş Şube Müdürlüğünden M.N. ise Çocukları Koruma Şube Müdürlüğünden adliyeye sevk edildiler. - İstanbul / Beşiktas

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

ramazan güler Mecidiyeköy Politika Güncel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title