Haberler

Bisiklet Çalan Hırsız Zanlısı Yakalandı

Abone Ol

Adana'da bisiklet çalan şahıs kaçarken, güven timleri tarafından yakalandı.

Adana'da bisiklet çalan şahıs kaçarken, güven timleri tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, olay merkez Seyhan ilçesi, Çınarlı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, bekçilik yapan Sabit Delen işe giderken fırına uğrayıp pide ekmek aldı. Delen daha sonrada bisikletini kaldırıma bırakıp peynir ve zeytin almak istedi. Ancak bu arada Gültekin Ş. adlı kişi bekçinin bisikletini alıp kaçmaya başladı. Delen, bisikletinin çalındığını görünce arkasından koşup, "Yakalayın bisikletimi çalıyor, yakalayın" diye bağırdı.

Hırsız zanlısı Fatih Terim Sokak'tan bisiklete binerek kaçmaya çalışırken sokakta biranda trafik tıkandı. Bu nedenle hırsız zanlısı bisikleti bırakıp kaçmaya çalıştı. Ancak girdiği sokağın sonunda Güven Tim ekipleri olduğu için bisiklet sahibinin bağırması üzerine kısa süre koşan hırsız sivil polislerin kucağına doğru kaçınca yakalandı. Hırsız yakalanınca elindeki çikolataları göstererek "Ben çikolata satıyorum hırsız değilim" dedi. Ancak Delen şikayetçi olduğunu belirterek bisikletini çaldığını söyledi. Hırsız zanlısı polis merkezine götürülerken Delen bisikletini kurtarmanın sevinciyle evinin yolunu tuttu. Bu anlar ise saniye saniye görüntülendi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Seyhan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title