Haberler

Bitkisel Hayattaki Ece'nin Oturduğu Apartman Görevlisi: Her Şey Bir Anda Oldu (2)

Abone Ol

UYANDIRILDI AMA HAYATİ TEHLİKE SÜRÜYOR18 gündür yoğun bakımda tedavi gören üniversite öğrencisi Ece Çelik'in doktoru Beyin, Omurilik ve Sinir Cerrahi Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Mazhar Özsoy, hastası hakkında şu bilgiyi verdi: "Burada hastayı yatırdık ve beyin kanaması tespit edildi.

UYANDIRILDI AMA HAYATİ TEHLİKE SÜRÜYOR

18 gündür yoğun bakımda tedavi gören üniversite öğrencisi Ece Çelik'in doktoru Beyin, Omurilik ve Sinir Cerrahi Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Mazhar Özsoy, hastası hakkında şu bilgiyi verdi:

"Burada hastayı yatırdık ve beyin kanaması tespit edildi. Beyindeki kanama boşaltıldı. Geldiğinde hastanın genel durumu kötüydü. Yapılan işlemlerden sonra uyutuldu ama şu an uyandırıldı. Biraz tepkileri var ama hayati tehlikesi devam etmekte."

Ece'nin kafasında şişme olduğunu, bunun için de kafatası kemiğinin bir parçası çıkartılarak karın boşluğuna konulduğuna söyleyen Özsoy, " Beyinde yer açılması için kafatasının bir parçasını karına diktik. Şu anda bizi anlamıyor, anlamlı olarak bakmıyor. Ama el kol hareketleri var. Gözlerini oynatıyor. Ancak hayati tehlikesi devam ediyor. Daha uzun süre bizimle kalacak" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ece Çelik Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title