Haberler

Bitlis'te Terör Örgütü Destekçilerine Operasyon: 5 Gözaltı

Güncelleme:
Abone Ol

Bitlis'te sosyal medya üzerinden PKK/KCK terör örgütünü destekleyen paylaşımlar yapan 5 kişi gözaltına alındı. Operasyonda ruhsatsız tüfekler, yasaklı yayınlar ve dijital materyaller ele geçirildi.

BİTLİS'te sosyal medyadan terör örgütünü destekleyici ve övücü paylaşım yapan kişilere yönelik operasyonda, 5 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sosyal medyada PKK/KCK silahlı terör örgütünü destekleyici ve övücü paylaşımlar yapıldığının belirlenmesi üzerine çalışma başlattı. Dün, Bitlis merkezli Tatvan, Ahlat ve Hizan ilçelerindeki 5 adrese operasyon düzenlendi. Operasyonda 5 şüpheli gözaltına alındı. Yapılan aramalarda ise 2 ruhsatsız tüfek,1 yasaklı yayın ve çok sayıda dijital materyal ele geçirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yerel Haberler Sosyal Medya Operasyon Politika Güvenlik 3-sayfa Güncel Bitlis Hukuk Medya Terör Kck PKK Güvenlik Terör Yerel Haberler Hukuk 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title