Haberler

Bodrum Bayramdan Sonra Bodrum'da Tatilcilerin Dönüş Yoğunluğu

Abone Ol

Bayramdan sonra Bodrum'da tatilcilerin dönüş yoğunluğuKURBAN Bayramı tatili için yurdun çeşitli kentlerinden Muğla'nın önde gelen tatil merkezi Bodrum'a gelenler, yaşadığı kentlere dönüşlere bugün de devam etti.

Bayramdan sonra Bodrum'da tatilcilerin dönüş yoğunluğu

KURBAN Bayramı tatili için yurdun çeşitli kentlerinden Muğla'nın önde gelen tatil merkezi Bodrum'a gelenler, yaşadığı kentlere dönüşlere bugün de devam etti.

Uzun bayram tatili için yurdun çeşitli illerinden Bodrum'a gelenler, cumartesi günü başlattıkları dönüş yolculuğuna bugün de devam etti. Bodrum'un çıkışındaki Kıbrıs Şehitler Caddesi ile Emin Anter Bulvarı ve Yokuşbaşı Mahallesi'nde uzun araç kuyrukları oluştu. Yaklaşık 320 bin otomobilin giriş yaptığı ilçe, geçen üç güne rağmen boşalamadı. Öğle saatlerinden itibaren kentte başlayan hareketlilik sürüyor. Bodrum Otogarı ile Milas-Bodrum Havalimanı'nda yaşanan hareketlilik ve konulan ek seferler sayesinde sıkıntı yaşanmadı. Otomobiller, Milas- Bodrum arasındaki 48 kilometrelik karayolunda uzun araç kuyrukları oluşturdu. İlçede kalan yerli ve yabancı turistler tatillerini yapmayı sürdürdü.

Afyon'dan kente tatile gelen evli ve iki çocuk babası elektrik teknisyeni 44 yaşındaki Mücahit Kılıç, "Vallahi gidiyoruz ama aklımız Bodrum'da kaldı. Tatilden dönmek istemedik. Fırsatı bulur bulmaz, bu ayın sonu, Ekim'in ortalarında yine geleceğiz" dedi.

GÖRDÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Şehir içi araç yoğunluğu

Şehir dışı araç yoğunluğu

Vatandaşla röp.

Genel ve Detay görüntü

Haber- Kamera: Yaşar ANTER- Hülya ELTEŞ / BODRUM (Muğla), (DHA)

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bodrum Milas Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title