Haberler

Bodrum'da 60 Kaçak Göçmen Yakalandı

Güncelleme:
Abone Ol

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, insansız hava aracı ve mobil radar ile tespit edilen 60 kaçak göçmen, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından yakalanarak İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde insansız hava aracı (İHA) ve mobil radar ile tespit edilen, 33'ü çocuk, 60 kaçak göçmen Sahil Güvenlik ekipleri tarafından yakalandı.

Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri 12 Ekim'de saat 03.15'te, İHA'lar ile Bodrum açıklarında lastik botta kaçak göçmenler olduğunu tespit etti. Bölgeye giden ekipler, 28'i çocuk 37 kaçak göçmeni yakaladı. Ekipler aynı tarihte saat 23.20'de Sahil Güvenlik Mobil Radarı ile tespit edilen lastik bottaki 5'i çocuk, 23 kaçak göçmeni daha yakaladı. Kıyıya çıkarılan toplam 60 kaçak göçmen, İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İnsansız Hava Aracı Sahil Güvenlik Sahil Güvenlik İnsan Hakları Teknoloji Politika Güvenlik Olaylar 3-sayfa Göçmen Bodrum Güncel Hukuk Muğla Olaylar İnsan Hakları Güvenlik Sahil Güvenlik Hukuk 3.Sayfa Teknoloji Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title