Haberler

Bodrum'da Global Run İle İyiliğe Koşuldu

Abone Ol

Bir Bodrum geleneğine dönüşen Global Run Bodrum'un altıncısı, bu yıl parkurları arasına ilk kez 21K'nın da eklenmesiyle yarı maraton olarak gerçekleşti.

Geçmiş yıllarda Bodrum şehir merkezinde yaşanan renkli görüntüler, 6. Global Run Bodrum ile Gümbet, Bitez ve Antik Tiyatro'ya da taşındı.

'İyilik Koşusu' olarak düzenlenen 6. Global Run Bodrum'un kayıt gelirleri, sosyal sorumluluk partneri Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği'ne bağışlandı. Global Yatırım Holding ve bağlı kuruluşu Global Ports Holding'in ana sponsorluklarıyla düzenlenen 6. Global Run Bodrum'da yaklaşık 1.700'e ulaşan katılımcı sayısı ile yeni bir rekor kırdı.

Türkiye'nin kesintisiz devam eden sayılı atletizm etkinlikleri arasında yer alan ve bir Bodrum geleneğine dönüşen Global Run Bodrum'un altıncısı gerçekleşti. Bu yıl ilk kez parkurları arasına 21K yarı maraton da eklenen 6. Global Run Bodrum, her yıl artan katılımcı ilgisini çekmeye devam etti. Geleneksel koşu, katılımcı sayısı yaklaşık 1.700'e ulaşarak yeni bir rekor kırdı.

'İyilik Koşusu' olarak düzenlenen yarışın kayıt gelirleri, sosyal sorumluluk partneri Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği'ne bağışlandı. Global Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kutman'ın yanı sıra Global Yatırım Holding ve Global Ports Holding yetkililerinin de koştuğu bu anlamlı koşuya, Parıltı Derneği'nden çocuklar ve üyeler de katılara başarılı bir performans sergilediler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Global Run Bodrum Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title