Haberler

Kızının 17 yaşındaki arkadaşını istismar etti! Suçlamaları reddeden baba tutuklandı

Güncelleme:
Abone Ol

Muğla'da 17 yaşındaki kızının arkadaşına cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen tekne kaptanı gözaltına alındı. İfadesinde suçlamayı reddeden kaptan tutuklanırken olay ise istismara uğrayan genç kızın olayı ailesine anlatmasıyla ortaya çıktı.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, bir baba, eve döndüklerinde kızının uyumasının ardından sabaha karşı kızının arkadaşının kaldığı odaya girerek istismar etti. Yaşanan olayın ardından baba, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HEP BİRLİKTE EĞLENMEYE GİTTİLER

Bodrum'da yaşayan kaptan Ömer Deniz K., 17 yaşındaki kızı P.N.K. ve kızının aynı yaştaki arkadaşı B.Y.B. ile 28 Haziran'da kent merkezinde faaliyet gösteren mekana eğlenmeye gitti.

Kızının 17 yaşındaki arkadaşını istismar etti! Suçlamaları reddeden baba tutuklandı

KIZI UYUYUNCA ARKADAŞINI İSTİSMAR ETTİ

Ömer Deniz K., gecenin sonunda kızı ve onun arkadaşıyla Umurca'daki evine döndü. İddiaya göre, Ömer Deniz K., kızının uyumasının ardından sabaha karşı B.Y.B.'nin kaldığı odaya gidip, cinsel istismarda bulundu. B.Y.B., durumu annesi S.B.'ye anlattı. Anne S.B., polise şikayetçi oldu.

Kızının 17 yaşındaki arkadaşını istismar etti! Suçlamaları reddeden baba tutuklandı

"İFTİRAYA UĞRADIM" DİYE KENDİNİ SAVUNDU

Şikayet üzerine polis, Ömer Deniz K.'yi gözaltına aldı. Ömer Deniz K., ifadesinde hakkındaki suçlamayı reddederek, "Ayrı odalarda yattık. İftiraya uğradım" dedi.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Polisteki, işlemlerinin ardından 30 Haziran'da adliyeye sevk edilen Ömer Deniz K., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

3-sayfa Güncel Bodrum Muğla Baba 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (27)

Fırat Günay:

İftira da olsa kızının arkadaşının evde kalmasına müsade etmeyecektin.

Yanıtla48438
Hayri:

Çüş..

14764
YalancıSavar:

öyle deme, benim çocukalrın kız arkadaşları evinde annesiyle kavga etmiş sokakta kalmsına gönlüm razı olmadı bizde kaldı. korumaya çalıştık. sorna ne yapması gerektiği anlattım polise git konuyu anlat ailen sana dokunmaz dedim öyle yaptı gitti yeniden evine... sokağa atmak da

3549
Ömer Can:

eğlenmenin faturası kıza çıkmış yazıklar olsun

645
Cennet Karabulut:

evet kesinlikle haklısın ama kızın ailesi de kızını başkasının evinde kalmasına müsade etmeyecekti ben kürdüm ve biz amcamizin evinde bile anne babamız olmadan hiç yatıya kalmadık ailemiz izin vermezdi

136
Bulent Levent:

BU HABER AİLELERİN KULAĞINA KÜPE OLSUN...ORTAM BU ÇOCUKLARINIZIN ARKADAŞLARINI DA TAKİP EDİN

Yanıtla5346
Hamit Gündoğdu:

Bizde zamanında gençtik ama o zamandan bu zamana ahlâkî duruşumuzu muhafaza ettik.. en basiti kizkardesimin arkadaşı eve gelince o gidene kadar eve uğramazdim.. başkalarınla bakismalarimiz olurdu ama o kadar ve bu yaşıma kadar kimseyi sözlü dahi rahatsız etmedim..

Yanıtla12281
Raşid POLAT:

bu zamanda insan cocuguun arkadasinda kalmasina nasil izin verebilir. hele bide o yaşta. aileler lütfen uyanik olun lütfennn

Yanıtla9264
Bold Pilot:

Herkes dikkatli olsa zaten bunlar yasanmaz ... bazı aileler vurdum duymaz ...

247
Köfteci Jardel:

Adamın kel olmasına hiç şaşırmadım. Dikkat edin hep kel veya seyrek saçlı erkekler yapıyor bunu. Aman dikkat edin kendinize.

Yanıtla16140
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title