Haberler

Bodrum Hande Yener Patronluğu Sevdi

Abone Ol

Hande Yener patronluğu sevdi Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde geçen yaz beach clup işleten pop müziğin ünlü isimlerinden Hande Yener, bu yıl da gece kulübü işletmeye hazırlanıyor.

Hande Yener patronluğu sevdi

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde geçen yaz beach clup işleten pop müziğin ünlü isimlerinden Hande Yener, bu yıl da gece kulübü işletmeye hazırlanıyor.

Geçen sene Yalıkavak Mahallesi'nde Sebastian adı ile beach club işletmeciliğine başlayan Hande Yener, bu yaz Gümbet Mahallesi'nde yine Sebastian adı ile gece kulübü işletecek. Başına baret takıp oğlu Çağın Kulaçoğlu, sevgilisi Ozan Öğüt ve ortağı Levent Akbulut ile birlikte devam eden tadilat çalışmasında inceleyen Hande Yener, "Aslında kulüpler bir nevi benim evim. Çünkü gece herkes yatağında uyurken biz kulüplerde gece sahnelerdeyiz. En sonunda Bodrum'da bana ait bir yer var. Zaten her sene burada konserlerimiz oluyordu. Neden kendi yerimiz olmasın dedik" diye konuştu. İki ayda tadilat çalışmalarının tamamlanacağını ve Mayıs'ta açılış yapacaklarını belirten Yener, kendi işletmesinde de sahne alacağını söyledi.

"YENİ AÇILIMLARA DOĞRU GİDİYORUM"

Başka sektörlerden de teklif geldiğini anlatan Yener "Birçok iş dalından teklifler geliyor. Mesleğimin faydası ile hem güzel bir tanıtım oluyor hem de yeni şeyleri denemiş oluyoruz. Yeni açılımlara doğru gidiyorum. Tekstil, aksesuar belki parfüm de olacak. Bütün bunlar şu anda görüşülüyor. Ama öncelik bu yaz mekanların açılışı. Hem gece kulübümüz hem de beach, Sebastian olarak devam edecek. Önemli olan Bodrum'a enerji katmaktı. Bunu geçen yıl başardık. Zincirimizi büyütüyoruz" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hande Yener Ozan Öğüt Bodrum Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title