Haberler

Boğaziçi Üniversitesi'ne koyulan X-Ray cihazı ortalığı karıştırdı! Özel güvenlik, öğrencilere masa fırlattı

Güncelleme:
Abone Ol

Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüs girişine X-Ray cihazı yerleştirilmesi öğrencilerin yanı sıra sosyal medyada çok sayıda kullanıcının sert tepkisine neden oldu. Bugün yapılacak Taşoda Müzik Festivali öncesinde yerleştirilen X-Ray cihazından geçmeyi reddeden üniversite öğrencileri özel güvenlik görevlileri tarafından darp edildi. Özel güvenlikçilerin öğrencilere tepki göstererek saldırdığı görüntüler sosyal medyada da büyük tartışma yarattı.

Son dönemde rektörlük tartışmalarıyla gündemden düşmeyen Boğaziçi Üniversitesi'nde bugün yapılacak Taşoda Müzik Festivali öncesinde de gerilim yaşandı.

KAPIYA YERLEŞTİRİLEN X-RAY CİHAZI TARTIŞMA YARATTI

Rektör Naci İnci'nin talimatıyla Güney Kampüs girişine yerleştirilen ve özellikle sosyal medyada büyük tartışmalara neden olan X-Ray cihazından geçmeyi reddeden öğrencilere özel güvenlik görevlileri müdahale etti.

ÖZEL GÜVENLİKÇİ ÖĞRENCİLERE MASA FIRLATTI

Görevlilerin öğrencilere yönelik müdahalesi cep telefonu kameralarıyla anbean kaydedilirken, görüntülerde bir özel güvenlikçinin öğrencilere masa fırlatmaya çalıştığı anlar yer aldı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

Sosyal Medya Naci İnci Rektör Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (8)

Buse Karadağ:

Neden taşkınlık çıkartıyorsunuz neden geçin girin eğlenin bu boğazıci üniversite nin öğrencileri ne kadsr şımarık ve şiddet eğilim li herşeye itiraz her şeye başlarına gelmiş rektöre bile itiraz etti bu adamlar burdan başka üniversite de hiç böyle bişey duymadım

Yanıtla122224
Mustafa TekkaleMMM:

Sen Türkiye'de ilk 5000 e girecek kadar başarılı hangi öğrenciyi şımarık gördün.. Haaa şımarmaları bile haklı..benim evladım da öyle başarılı olsun da şımarsın.. rektörlüğü haketmeyen biri geldi ki onu da görevden aldılar zaten..

22
osman :

Mesele okumak ve eğlenmek değil ki. Karışıklık kargaşa çıkarıp kaos ve terör ortamı yaratmak. Özel güvenlik işini yapıyor. Bu iş için görevlendirilmiş sonuçta bu adamlar. Yani öğrencinin ğuvenliği için. İşine gelmiyorsa defol git.

Yanıtla99
Gün Eş:

BUNLAR ÖĞRENCİDEN ÇOK EŞKİYAYA BENZİYOR

Yanıtla89
Lelouch vi britannia:

Tüm marjinal sol örgütler toplanmış. Adamlar senin güvenliğin için X-Ray koymuş. Bunlar da orada üçkuruşa çalışan güvenlikçiler uğraşıyorlar. Bu öğrenciler bu ülkenin geleceği olamaz. Belirli siyasi ve ideolojik eğitimler alarak oralara gidiyorlar.

Yanıtla46
Cuma Ada:

Özel güvenlik sonuna kadar haklı. Herkes kurallara uyacak.Bunlar anarşist.Devlet düzenini yıkmak isteyenler.Ne yazık ki bunlar iflah olmazlar.

Yanıtla05
Panther Panthera:

Bu universite kapatilmali, iyice zivanadan cikti burasi

Yanıtla13
Garip:

Yine zamlar başladı olacak gibi değil millet peri perişan ekonomik savaş açtılar ülkemize başkanımıza destek olmamız gerekiyor akıllı olun

Yanıtla11
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title