Haberler

Kahreden görüntü Türkiye'den! Traktörün altında kalarak feci şekilde can verdi

Güncelleme:
Abone Ol

Bolu'da yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda devrilen traktörün sürücüsü Emre Çiftçi hayatını kaybetti, annesi Nezaket Çiftçi yaralandı. Kaza, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Bolu'da sabah saatlerinde Büyükcami Mahallesi İzzet Baysal Caddesi'nde meydana gelen kazada Emre Çiftçi'nin yokuş aşağı inerken yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolünü kaybettiği traktör, kaldırıma çarpıp devrildi, ayrılan römork metrelerce ilerledikten sonra durdu. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Bolu'da Traktör Devrildi: Sürücü Hayatını Kaybetti

TRAKTÖRÜN ALTINDA KALDI

Gelen sağlık görevlilerinin kontrolünde, devrilen traktörün altında kalan sürücü Emre Çiftçi'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Römorkta bulunan annesi Nezaket Çiftçi ise yaralandı. Nezaket Çiftçi, ambulansla kaldırıldığı İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'nde tedavi altına alındı.

KAZA ANI KAMERADA

Emre Çiftçi'nin cansız bedeni yapılan incelemenin ardından aynı hastanenin morguna kaldırıldı. Kaza, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Olay yerinden kareler;

Bolu'da Traktör Devrildi: Sürücü Hayatını Kaybetti

Bolu'da Traktör Devrildi: Sürücü Hayatını Kaybetti

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Emre Çiftçi Güvenlik Türkiye 3-sayfa Sağlık Güncel Ulaşım Tarım Kaza Bolu Ulaşım Tarım Güvenlik Kaza 3.Sayfa Sağlık Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (11)

Kadir Tokay:

Yavaş gitseydi o traktör kaymazdı o adam da ölmezdi. Ama şimdi herkes yazar, kaderde varsa kaçılmaz falan filan. Kalp krizi geçirip ölürsün, ona yapacak hiç bir şey yok ama yağmurlu havada hızlı gidersen traktör de kayar araba da kayar her şey kayar.

Yanıtla1555
Dağıstan:

Ataydın kendini traktörden be oğlum , tüh , tüh ,çok yazık

Yanıtla636
abdi öztürk:

TEDBİR KULDAN TAKTİR ALLAHTAN; YAVAŞ GİTSE DE ÖLÜRDÜ, KENDİNİ ATSADA ÖLÜRDÜ, ÖLÜM ŞEKLİ DEĞİŞİR AMA TAKTİR DEĞİŞMEZDİ. CANI AZRAİL ALIR AMA ADI ANILMAZ, ÇATIDAN DÜŞTÜ ÖLDÜ SANDALYEDEN DÜŞTÜ ÖLDÜ, BEYİN KANAMASI GEÇİRDİ ÖLDÜ DENİR SADECE.

Yanıtla1624
Halit:

yine çardaksız traktör cinayeti çardaksızlar yasaklanmalı

Yanıtla025
hüdayi Karaboyun:

allah rahmet eylesin Emre kardeşimiz Kamil Koç bolu yazıhanesinde bilet satış görevlisi idi çok sevilen bir kardreşimizdi mekanı cennet olsun inşallah

Yanıtla121
GADDAR:

trtaktörün ön lastiklerine bakarsanız kabak olmuş bu ihmal sizin için küçük olabilir ama hayatınız için çok öenmli o lastikler kabak olmasa kaymayacaktı çok net

Yanıtla217
Anty-Partizan:

Allah Rahmet Eylesin..Karayollarinda ve Heryerde TUV Kavrami Tekrar Gundeme Getirilmeli..Yollarda Aktif Calisan Polisler Olmali..( Trafik Polislerinin Periodik Cevirme Yapmasi Degil )

Yanıtla13
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title