Haberler

Borajet, Denizli- İstanbul Seferlerine Başlıyor

Abone Ol

Denizli- İstanbul uçak seferlerinin arttırılması için hava yolu şirketleriyle görüşen Denizli Valiliği ve Denizli Platformu üyeleri, Borajet ile anlaştı.

Denizli- İstanbul uçak seferlerinin arttırılması için hava yolu şirketleriyle görüşen Denizli Valiliği ve Denizli Platformu üyeleri, Borajet ile anlaştı. Uçuşlar 23 Ocak'ta başlayacak.

Hava ulaşımı konusunda büyük sıkıntılar yaşayan ve yüksek fiyatlarla diğer kentlere uçan Denizlililer'in sorununa çözüm bulmak içn devreye giren Denizli Valiliği ve Denizli Platformu üyeleri Borajet ile anlaşmaya vardı. Borajet Havayolu firmasının Denizli uçuşlarıyla ilgili Valilik binasında toplantı düzenlendi. Toplantıya Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Denizli Belediye Başkanı AK Parti'li Osman Zolan, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, Denizli Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı Musa Çelikkol, Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Süleyman Kocasert ve Borajet Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Peker katıldı.

Firma olarak 2.5 yıldır bölgesel havacılık konusunda yatırımlar yaptıklarını belirten Borajet Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Peker, "Bunun için de Denizlili yetkililerle biraraya geldik ve Denizli'de uçuşlarımıza başlama kararını aldık. 23 Ocak'tan itibaren gidiş dönüş olmak üzere iki seferle hizmet vermeye başlayacağız. Modern ve teknik donanımı ile 68 kişilik uçaklarımız, 79 TL'den başlayacak olan fiyatlarla Denizli halkını İstanbul'a götürecek" dedi.

Kış mevsiminin gelmesiyle uçuş konusunda önemli sıkıntılar yaşanmaya başladığını kaydeden Vali Demir, "Denizli'nin en büyük sıkıntılarından birisi yüksek fiyatlarla İstanbul'a ulaşmak konusuydu. Bu konuda 'Ne yapabiliriz' diye görüştük ve bir çalışma başlattık. Borajet'in üst düzey yöneticileri ile yaptığımız görüşme neticesinde Denizli seferlerinin başlamasını istedik ve kentimizin potansiyelini anlattık. Firmanın yetkilileri de bunu değerlendirme ve Denizli uçuşları yapmaya karar verdi. Haftanın 5 günü olacak uçuşlar, sabah saatlerinde gidiş ve dönüş olarak planlandı. Burada yaptığımız protokol ile de doluluk oranlarında yaşanacak sıkıntılar Denizli Platformu tarafından karşılanacak" dedi. - Denizli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kadir Peker İstanbul Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title