Haberler

Borajet'in Denizli- İstanbul Seferleri Başladı

Abone Ol

Borajet firmasının Denizli- İstanbul, İstanbul- Denizli karşılıklı seferleri bugün başladı.

Borajet firmasının Denizli- İstanbul, İstanbul- Denizli karşılıklı seferleri bugün başladı.

İstanbul'dan bu sabah kalkan Borajet uçağı, Denizli Çardak Havalimanı'nda Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Süleyman Kocasert ve Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı tarafından saat 09.00'da karşılandı. 'Erol' adındaki ATR 72-500 tipi uçak, Genel Müdür Kadir Peker'in yönetiminde Çardak Havalimanı'na indi. Aynı uçak, bir saat sonra İstanbul'a hareket etti ve Sabiha Gökçen Havaaalanı'na indi. Bu uçağın ilk biletli yolcusu işadamı Zafer Gökşin oldu. Denizli- İstanbul seferinde çok sayıda basın mensubu da yolculuk yaptı.

Sabiha Gökçen Havaalanı'nda basın toplantısı düzenleyen Borajet Genel Müdürü Kadir Peker ve Yer İşletme Sorumlusu Gamze Demirbilek, Denizli'den yapılan ilk uçuşun mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Peker, "Borajet ve Pegasus işbirliği ile Denizli'nin uluslararası anlamda bağlantısını gerçekleştireceğiz" dedi.

Borajet ile hafta içi her gün Sabiha Gökçen Havaalanı'ndan saat 07.30'dan kalkan uçak saat 08.30'da Çardak'a inecek. Çardak'tan uçağın kalkış saati de 09.00 olarak açıklandı. - Denizli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sabiha Gökçen Kadir Peker İstanbul Denizli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title