Haberler

Borajet Yeni Yıla Yeni Uçağı ile Merhaba

Abone Ol

Borajet'in filosuna katılan 5. uçağı bugün Genel Müdür Kadir Peker'in kaptanlığında Türkiye'ye getirildi.

Borajet Havayollarının yeni uçağı bugün saat 14:00'te Atatürk Havalimanı'na iniş yaparak karşılandı. Fransa Toulouse'dan Borajet Genel Müdürü Kadir Peker Kaptanlığında getirilen uçağa Erol ismi verildi. Fabrika çıkışlı yeni ATR72 -500 tipi uçağın katılımıyla beraber, Borajet uçak filo sayısını 5'e çıkardı.

Tüm hatlarda kullanılacak olan ve son derece konforlu olan uçak toplam 70 kişilik yolcu kapasitesi ile Borajet'in en çok yolcu alan uçağı özelliğini taşıyor. Borajet'in yeni uçağında koltuk aralıkları yolcuların rahatlığı amacıyla geniş ölçülerde tasarlanmış. Çift motorlu ATR72-500 tipi Turboprop uçaklar, sıkıştırılmış toprak pistlere dahi inebiliyor. Uçaklar ayrıca 1200 metrelik pistlere rahatlıkla iniş ve kalkış yapabiliyor.

2012 yılı içersinde filosunu minumum 7 maksimum 10 uçağa çıkarmayı hedefleyen Borajet, 25 noktaya uçmayı hedefliyor.

BORAJET, Sınırların Ötesinde Hizmet anlayışıyla günden güne genişleyen filosu ve bölgesel havacılık yatırımlarıyla hızla büyümeye devam ederken, gerçekleştirdiği dönemsel fırsatlar ile de ayağınızı yerden kesiyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title