Haberler

Boşanmak İsteyen Eşini Pompalı Tüfekle Öldürdü

Güncelleme:
Abone Ol

Diyarbakır'da, 2 çocuk annesi Nilüfer Türkoğlu, boşanma davası açtığı eşi Murat Türkoğlu'nun silahlı saldırısına uğrayarak yaşamını yitirdi.

Diyarbakır'da, merkez Kayapınar ilçesi Gıda Tarım Hayvancılık ilçe Müdürlüğünde Ev Ekonomisi Teknikeri olarak çalışan 2 çocuk annesi 33 yaşındaki Nilüfer Türkoğlu, boşanma davası açtığı eşi Murat Türkoğlu'nun silahlı saldırısına uğrayarak yaşamını yitirdi. Genç kadının, yaklaşık 1 ay önce Savcılığa suç duyurusunda bulunarak koruma talep ettiği öğrenilirken, olaydan sonra arabasının plakalarını sökerek kaçmaya çalışan Murat Türkoğlu polisin Mobese takibi sonucu yakalandı. Kayapınar ilçesi Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğünde Ev Ekonomisi Teknikeri olarak çalışan 33 yaşındaki evli ve 2 çocuk annesi Nilüfer Türkoğlu bu sabah iş yerinin önündeki boş arazide silahlı saldırıya uğradı. Mavi bir arabadan açılan ateş sonucu ağır yaralanan 33 yaşındaki Nilüfer Türkoğlu, Devlet Hastanesi acil servise kaldırıldı. Bu sırada plakası belirlenemeyen aracı mobese üzerinden takibe alan Polis, aracın Silvan yolu üzerinde olduğunu belirledi. Tüm noktaları kapatan polis, aracı içerisindeki Nilüfer Türkoğlu'nun 39 yaşındaki eşi Murat Türkoğlu' ile birlikte yakaladı. Araçta, olayda kullanılan pompalı tüfek bulunurken, Nilüfer Türkoğlu'nun eşi Murat Türkoğlu'nun kendisini başka bir kadınla aldatmasını duyması üzerine aralarında yaşanan tartışma sonrası evi terk ettiği iddia İddiaye göre, yaklaşık 3 ay önce Türkoğlu çiftinin evine gelen bir kadının Murat Türkoğlu'ndan hamile olduğunu söylemesi üzerine Nilifer Türkoğlu'nun evi terk ederek Dicle İlçesindeki ailesinin yanına gittiği ve özel bir sürücü kursunda eğitmen olarak çalışan Murat Türkoğlu'nun eşini geri dönmesi için ölümle tehdit ettiği belirtildi. Yakınlarının anlatıma göre, geçen ay dicle'ye giden Murat Türkoğlu burada eşi ve ailesiyle büyük tartışma yaşayarak onları silah ile tehdit etti ve eşinin ailesi tarafından darp edilerek Diyarbakır'a geri döndü. EŞ KURBANI KADIN KORUMA TALEP ETMİŞ Yaşadıklarından sonra hayati tehlikesi bulunduğu gerekçesiyle Diyarbakır Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunan Nilüfer Türkoğlu'nun koruma isteyerek durumu iş yerine bildirdiği ve aldığı bir aylık iznin ise geçen hafta bitmesi nedeniyle yeniden işe başladığı belirtildi. Nilüfer Türkoğlu'nun 21 Ağustos günü temizlik işçisi Şeymus Yıldız tarafından öldürülen Noter katibi Özlem Akdağ'ın amcasının kızı olduğu öğrenildi. YAKALANMAMAK İÇİN ARACININ PLAKALARINI SÖKTÜ Eşini öldürdükten sonra kaçmaya çalışırken yakalanan Murat Türkoğlu'nun çalıştığı sürücü kursuna üç gündür uğramadığı, polise verdiği ilk ifadesinde ise, eşiyle oturdukları evin üzerine yapılması konusunda fikir ayrılığı yaşaması ve eşinin kendisine boşanma davası açmasını hazmedemediği için onu vurduğunu söylediği belirtildi. Olaydan sonra aracı ile kaçan Murat Türkoğlu'nun yakalanmamak için aracındaki plakaları söktüğü ortaya çıktı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Kayapınar Türkoğlu Dicle Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title